Pinki Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Moje pytanie dotyczy pamieci :twisted: Które 2x 512MB lepiej wziac :?: Corsair 512MB PC 3200 CL2 GeIL 512MB PC3500 CL2 Platinium Chodzi o stabilnosc itd Czy z GeILem beda problemy :?: Malo slyszalem o tej firmie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Ten wątek może Ci nieco pomóc. A gdzie te ramy zamierzasz kupić? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 pewnie że geil ps.podaj jeszcze ceny obu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Przeczytaj test Corsair'ów na Tweak'u. Te Corsair'y to nic specjalnego. Dopiero Corsair PC3200 wyprzedza niewiele Samsug'i PC2700. Moim zdaniem szkoda kasy na Corsair'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Najlepiej brać Samsungi, ale te nieraz często jest dostać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Najlepiej brać Samsungi, ale te nieraz często jest dostać...Lisq cio Ci sie tak palce plącza po klawiaturze?? :D Czyzbys byl pod wplywem piffa :wink: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Lisq cio Ci sie tak palce plącza po klawiaturze?? :D Czyzbys byl pod wplywem piffa :wink: :?:No tak :) Miało być tam ciężko :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Ten wątek może Ci nieco pomóc. A gdzie te ramy zamierzasz kupić? Pozdrawiam, Ciotka kumpla ma firmie komputerowa w USA ( Chicago ) i mi zalatwia :) Cen nie znam, gdzies w USA znalzlem chyba za 190$ Geila i w podobnej cenie Corsarza, cenami sie nie interesowalem przy wyborze pamieci Dostane je "GRATIS" :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Czy najlepsze obecnie pamieci DDR to GeIL PC3500 DDR 433MHz 512MB CAS2 ULTRA Platinum Series :?: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=12 http://www.gameve.com/store/gameve_viewite...p?idproduct=559 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Sa juz dostepne i to nawet w polsce Corsair PC3500 za 1070zl bodaj z tego co pamietam. Moduł oczywiscie 512MB CL2 :). A co do swoich wlasnych doswiadczen to max mi sie udało wycisnąc z moich pamieci PC3200 Corsair CL2.5 448Mhz przy wlasnie CL2.5, na wiecej nie pozwala procek. Ale wiem ze chodza do 460Mhz nawet, jako cl2.5. Ja pracuje na 430Mhz ciagle przy napieciu 2,7V i jest spoko :) www.dimm.pl tutaj mozna bezposrednio w polsce kupic moduły Corsair i mimo ze moze ich brakować w cenniku to moduły PC3500 mozna juz zamawiac. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Pamieci i tak beda z USA :twisted: Tylko ktore lepsze :?: GeIL 3500 CL2 czy Corsair 3500 CL2 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Zaczynałes od PC3200 Corsair w swoim porownaniu :) i ja chcialem ci tylko naswietlic ze są juz tez 3500. A ktore lepsze ciezko powiedziec. Wg mnie rzuć monetą :) Pozatym na płycie jaką masz w podpisie nie wykorzystasz ich potencjału do końca:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...