Skocz do zawartości
Pinki

Pamięci GeIL czy Corsair? Oto jest pytanie :P

Rekomendowane odpowiedzi

Ten wątek może Ci nieco pomóc.

A gdzie te ramy zamierzasz kupić?

Pozdrawiam,

Ciotka kumpla ma firmie komputerowa w USA ( Chicago ) i mi zalatwia :) Cen nie znam, gdzies w USA znalzlem chyba za 190$ Geila i w podobnej cenie Corsarza, cenami sie nie interesowalem przy wyborze pamieci Dostane je "GRATIS" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa juz dostepne i to nawet w polsce Corsair PC3500 za 1070zl bodaj z tego co pamietam. Moduł oczywiscie 512MB CL2 :). A co do swoich wlasnych doswiadczen to max mi sie udało wycisnąc z moich pamieci PC3200 Corsair CL2.5 448Mhz przy wlasnie CL2.5, na wiecej nie pozwala procek. Ale wiem ze chodza do 460Mhz nawet, jako cl2.5. Ja pracuje na 430Mhz ciagle przy napieciu 2,7V i jest spoko :)

www.dimm.pl tutaj mozna bezposrednio w polsce kupic moduły Corsair i mimo ze moze ich brakować w cenniku to moduły PC3500 mozna juz zamawiac.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynałes od PC3200 Corsair w swoim porownaniu :) i ja chcialem ci tylko naswietlic ze są juz tez 3500. A ktore lepsze ciezko powiedziec. Wg mnie rzuć monetą :) Pozatym na płycie jaką masz w podpisie nie wykorzystasz ich potencjału do końca:)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...