petardka11 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Witam Posiadam nową nokie 3220 , działa bez problemowo , jednak mam jeden mały lecz bardzo dokuczliwy problem . Zakupiłam kabel do tej noki by wgrywać dzwonki i inne dodatki , kabel ten ma wejście com. I działa sprawnie lecz tylko w jedną stronę , można zawartość komórki z czytać na komputer ale nie można zgrać z komputera do telefonu . Istniała możliwość że wejście com, nie jest kompatybilne z tym telefonem wiec zakupiłam kabel z wejściem usb, zalecany w większości przypadkach do tego modelu telefonu (nokia 3220) niestety efekt jest ten sam dane idą w jedną stronę czyli z telefonu na komputer . Prosiła bym o poradę jaka może być przyczyna braku transferu danych z Pc, na telefon . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Uzyj programu Oxygen, ewentualnie MobiMB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petardka11 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Uzyj programu 1319996[/snapback] Użyłam juz wszystkich znanych mi programow , takich jak Oxygen ... , MobiMB , Nokia PC Suite , itd. nic sie nie zmieniia nie ma dwostronnej komunikacji , komputer zczytuje zawartość komorki ale nie da sie wgrac nic do komorki oprucz gier dzwonki i tapety wogole nie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 http://www.3220.xx.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...