Krzysiek_84 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Słyszałem że jest możliwość odblokowania dodatkowych potoków w karcie.tylko że nie w każdej głównie w radeonach a moze i tylko w nich.przeszukałem forum i nieznalazłem nic na ten temat więc postanowiłem sam zapytac tylko prosze niekrzyczeć:).Posiadam asus gf FX 5700 9570 td 256mb.i wsumie to niewiem ile ona posiada potoków i czy można w jakiś sposób odblokować jakiś dodatkowy??.Jeżeli tak to czym i w jaki sposób z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Słyszałem że jest możliwość odblokowania dodatkowych potoków w karcie.tylko że nie w każdej głównie w radeonach a moze i tylko w nich.przeszukałem forum i nieznalazłem nic na ten temat więc postanowiłem sam zapytac tylko prosze niekrzyczeć:).Posiadam asus gf FX 5700 9570 td 256mb.i wsumie to niewiem ile ona posiada potoków i czy można w jakiś sposób odblokować jakiś dodatkowy??.Jeżeli tak to czym i w jaki sposób z góry dzięki. 1319940[/snapback] posiada 4 potoki nic nie odblokujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rarog Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 posiada 4 potoki nic nie odblokujesz 1320152[/snapback] niestety - miałem 5700Ultra - nic sie nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...