Gość marcin2801 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Napisal przeciez ze juz zamowil. 1320988[/snapback] a niewiem :P nieczytalem calego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ja tam mam bardzo asekuracyjny zasilacz, czuje sie bezpiecznie :) Ja tez raz nie czytalem posta i odpisalem na jednego sprzed pol roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 350W (markowe) wytrzyma twój konfig z palcem w [gluteus maximus] :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex000 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Zakupilem zasilacz http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15704 i jeste z niego w pelni zadowolony... Mrowienie zniknelo no i dodatkowo zasilacza wogole nie slychac w czasie pracy... slysze tylko wentylator na procesorze.... Super zasilacz.... serdecznie polecam... DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...