Skocz do zawartości
gREG PG

Padł Dysk W Dell Latitude Cp M233st I Pytanko...

Rekomendowane odpowiedzi

..potwor to nie jest, ale przydatny znajomemu.

Jak w temacie - padł dysk i trzeba kupic inny. Czy mozna wsadzic dysk z innego laptopa do tego Della? (tzn innego producenta?..IBM, Toshiba itp?..troche tego jest na allegro i prawde mowiac nie mam pojecia ktory wybrac..bo cholera wie jaki najwiekszy mozna do niego wsadzic..niby ten co padl był 3,2 GB, wiec chyba nie ma problemu co by wlozyc 10 lub 20GB?

pomożecie? :)

Edytowane przez gREG PG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..potwor to nie jest, ale przydatny znajomemu.

Jak w temacie - padł dysk i trzeba kupic inny. Czy mozna wsadzic dysk z innego laptopa do tego Della? (tzn innego producenta?..IBM, Toshiba itp?..troche tego jest na allegro i prawde mowiac nie mam pojecia ktory wybrac..bo cholera wie jaki najwiekszy mozna do niego wsadzic..niby ten co padl był 3,2 GB, wiec chyba nie ma problemu co by wlozyc 10 lub 20GB?

pomożecie? :)

1320050[/snapback]

Do podobnie generacyjnego sprzętu (też Dell) zainstalowałem dysk Seagate Momentus 40GB i nie było żadnych problemów. Producent nie ma znaczenia , ważne aby to był dysk 2.5 cala... ;-))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi