gREG PG Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) ..potwor to nie jest, ale przydatny znajomemu. Jak w temacie - padł dysk i trzeba kupic inny. Czy mozna wsadzic dysk z innego laptopa do tego Della? (tzn innego producenta?..IBM, Toshiba itp?..troche tego jest na allegro i prawde mowiac nie mam pojecia ktory wybrac..bo cholera wie jaki najwiekszy mozna do niego wsadzic..niby ten co padl był 3,2 GB, wiec chyba nie ma problemu co by wlozyc 10 lub 20GB? pomożecie? :) Edytowane 10 Marca 2005 przez gREG PG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ..potwor to nie jest, ale przydatny znajomemu. Jak w temacie - padł dysk i trzeba kupic inny. Czy mozna wsadzic dysk z innego laptopa do tego Della? (tzn innego producenta?..IBM, Toshiba itp?..troche tego jest na allegro i prawde mowiac nie mam pojecia ktory wybrac..bo cholera wie jaki najwiekszy mozna do niego wsadzic..niby ten co padl był 3,2 GB, wiec chyba nie ma problemu co by wlozyc 10 lub 20GB? pomożecie? :) 1320050[/snapback] Do podobnie generacyjnego sprzętu (też Dell) zainstalowałem dysk Seagate Momentus 40GB i nie było żadnych problemów. Producent nie ma znaczenia , ważne aby to był dysk 2.5 cala... ;-)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...