Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Serwis x-bit labs (maniaki podkrecania wszystkiego na wszystkim :) ) postanowili podkrecic karte R9000 pro z wartosci 275/275 na uwaga !!! 340/340 To dalo zdumiewajace wyniki w formie wygranego testu szczegolowego nature (z 3dmarka) z radeonem 8500 (jak wiadmo ten drugi calkiem niezle sobie w tym tescie radzi). Wiec lapcie w rece lutownice, kupowac ORBY i jazda z vmodem i podkrecaniem posiadacze R9000 :) I oczywiscie link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Serwis x-bit labs (maniaki podkrecania wszystkiego na wszystkim :) ) postanowili podkrecic karte R9000 pro z wartosci 275/275 na uwaga !!! 340/340 To dalo zdumiewajace wyniki w formie wygranego testu szczegolowego nature (z 3dmarka) z radeonem 8500 (jak wiadmo ten drugi calkiem niezle sobie w tym tescie radzi). Wiec lapcie w rece lutownice, kupowac ORBY i jazda z vmodem i podkrecaniem posiadacze R9000 :) I oczywiscie link Czytalem, wyniki niczego sobie :) Ale lutowac na pewno nie bede, na razie robie atak na pamieci - radiatory... is coming Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 apropo Radeona 9000Pro - czy ktos wiedzialby jakie pamieci sa w tej karcie robionej przez Sapphire??? chce kupic 9000Pro - Gigabyte vs. Sapphire - tylko nie moge nigdzie znalezc tych pamieci. nawet na stronie producenta nie ma - wkazdym razie nie znalazlem. gigabyte - 3,3ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8)Odkrec do 275/275 i wtedy powtorz wyzwanie stawiajac na szale swoj sprzet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8) jak tylko wejde w posiadanie karty & postawie wszystko na nogi - chetnie stane do pojedynku :twisted: tak z czytsej ciekawosci :twisted: jednakze co do mod'a - to chyba bede potrzebowal wsparcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8)Odkrec do 275/275 i wtedy powtorz wyzwanie stawiajac na szale swoj sprzet. Chyba troche nie fair by to było :) Jedna karta kręcona, a druga nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8)Odkrec do 275/275 i wtedy powtorz wyzwanie stawiajac na szale swoj sprzet. Chyba troche nie fair by to było :) Jedna karta kręcona, a druga nie :/ A jak jest w linku ? Jak jest w tescie i jak napisalem w temacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres - chyba jaja sobie robisz. Wyzywam każdego posiada Radeona 9000Pro na pojedynek :wink: Wątpie aby mnie wyprzedził 8)Odkrec do 275/275 i wtedy powtorz wyzwanie stawiajac na szale swoj sprzet. Chyba troche nie fair by to było :) Jedna karta kręcona, a druga nie :/ A jak jest w linku ? Jak jest w tescie i jak napisalem w temacie ? OK. Ale e!Gr00bY wyzwał posiadaczy r9000pro na pojedynek ze swoją kartą! Dlaczego miałby ją odkręcać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A jak jest w linku ? Jak jest w tescie i jak napisalem w temacie ? W temacie napisałeś "R9000pro szybszy od R8500 ?" W linku wiem co jest bo czytałem artykuł dawno temu.... IMHO niesprawiedliwe jest porównywanie niekręconych układów z kręconymi. Ale Ty już się w takich porównaniach chyba lubujesz :wink: (vide Celina 1.2@1.5 vs. Athlon na stock FSB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 BTW Kaeres - jak już chcesz porównywać niekręcone układy z kręconymi to może porównamy mojego Radeona z Twoim GF4 Ti4200 ?? 8) Bez AA i Anizo, bo jak wiadomo AA daje przewage GF, a Anizo Radeonowi. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Nie da sie z Toba Rafal ostatnio wcale dyskutowac. Jakis kwadratowy jestes :evil: Jakby ktos podkrecil tak gf3, ze przeganialby mojego gf4ti4200 to bym sie zastanowil i pogratulowal. Oczywiscie bierzesz pod uwage roznice w podkrecaniu (nie sprawiedliwe) ale to, ze karta jest o pietro nizej w hierarchii ATI to juz nie - padaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Nie da sie z Toba Rafal ostatnio wcale dyskutowac. Jakis kwadratowy jestes :evil: Jakby ktos podkrecil tak gf3, ze przeganialby mojego gf4ti4200 to bym sie zastanowil i pogratulowal. Oczywiscie bierzesz pod uwage roznice w podkrecaniu (nie sprawiedliwe) ale to, ze karta jest o pietro nizej w hierarchii ATI to juz nie - padaka. Tak tylko że to jest porównanie Radka 9000Pro z osłabioną wersją8500 bo tylko LE. No ale ja również uważam że to porówanie jest bezsensowne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 To dalo zdumiewajace wyniki w formie wygranego testu szczegolowego nature (z 3dmarka) z radeonem 8500 (jak wiadmo ten drugi calkiem niezle sobie w tym tescie radzi). Wiec lapcie w rece lutownice, kupowac ORBY i jazda z vmodem i podkrecaniem posiadacze R9000 :) No popatrz, ale draka... gdybyś się tylko rozejrzał, to byś zobaczył piątkowego newsa: http://www.tweak.pl/engine/news?artc=700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Kaeres znowu zablysles :D 8500 LE a ty sie cieszysz .. LE jest TANSZY od r9000pro :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja. Mowie tylko, ze fajnie go wykrecili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja. Mowie tylko, ze fajnie go wykrecili.Stary, kiedy ty sie nauczysz dyskutować na przyzwoitym poziomie? Kiedy tylko dyskusja zmierza nie tym tropem, którym ty chcesz to od razu rzucasz takie teksty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja. Mowie tylko, ze fajnie go wykrecili.Stary, kiedy ty sie nauczysz dyskutować na przyzwoitym poziomie? Kiedy tylko dyskusja zmierza nie tym tropem, którym ty chcesz to od razu rzucasz takie teksty.To wywal ten topic bo mnie tylko wqr.... potraficie. Powie sie cos nie tak o AMD czy ATI (chociaz nic w tym poscie firmie nie zarzucilem) to odrazu grad z nieba na ortodoxa Intelowsko-nvidia`owego. Pozalowania godna dyskusja z Wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Wlasnie sobie przegladam cennik hurt abcdaty ,teraz sie oplaca kupowac 8500 ! -- Hercules Prophet Radeon 8500LE 64MB DDR, TV&DVI, retail 464,45 -- Radeon 8500 (275/275Mhz DDR), (supergrace) w komplecie kabel Composite, w komplecie kable SVideo, w komplecie konwerter DVI>RGB, obsługa dwóch monitorów (lub monitor+panel LCD), Funkcje VIVO - Video IN & Video OUT; 472,45 -- ceny z vatem w hurtowni, jesli ten supergrace jest tym modelem co moj to ma kostki 3.3ns hynixa -- Zapasy chipow 8500 jush sie koncza (jush nie jest produkowany) ,wiec to jest ze tak powiem ostatni gwizdek :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Panowie luuuuuzik :D ATI, NVIDIA, INTEL, AMD ruleeeeeeeeeezzzzzzzzz :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 To wywal ten topic bo mnie tylko wqr.... potraficie.Wyobraź sobie, że nie tylko ty tutaj dyskutujesz, więc nie wywale tego tematu tylko dlatego że sie denerwujesz. Powie sie cos nie tak o AMD czy ATI (chociaz nic w tym poscie firmie nie zarzucilem) to odrazu grad z nieba na ortodoxa Intelowsko-nvidia`owego.Ehh... na prawde nic nie zauważyłeś? Dyskusja była normalna, tylko ty pozniej dziwne teksty zaczales rzuca. Pozalowania godna dyskusja z Wami.Jak tam sobie chcesz, ale ja Ciebie ponownie zapraszam dopiero w środę z rana na to forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 "]Wlasnie sobie przegladam cennik hurt abcdaty ,teraz sie oplaca kupowac 8500 ! -- Hercules Prophet Radeon 8500LE 64MB DDR, TV&DVI, retail 464,45 -- Radeon 8500 (275/275Mhz DDR), (supergrace) w komplecie kabel Composite, w komplecie kable SVideo, w komplecie konwerter DVI>RGB, obsługa dwóch monitorów (lub monitor+panel LCD), Funkcje VIVO - Video IN & Video OUT; 472,45 -- ceny z vatem w hurtowni, jesli ten supergrace jest tym modelem co moj to ma kostki 3.3ns hynixa -- Zapasy chipow 8500 jush sie koncza (jush nie jest produkowany) ,wiec to jest ze tak powiem ostatni gwizdek :-) a gdzie mozna znalezc ten cennik - mozesz jakiegos linka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Moshna go znalesc tu -> interlink.abcdata.com.pl tylko znajdz jeshcze jakis login i haslo ;-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 "]Moshna go znalesc tu -> interlink.abcdata.com.pl tylko znajdz jeshcze jakis login i haslo ;-Dtylko no wlasnie jaki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Pozalowania godna dyskusja z Wami.Jak tam sobie chcesz, ale ja Ciebie ponownie zapraszam dopiero w środę z rana na to forum. A to co niby ma znaczyć ?? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A to co niby ma znaczyć ?? :))Że kolega K. ma założonego bana do środy, bo już mi zbrzydły jego gadki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A to co niby ma znaczyć ?? :))Że kolega K. ma założonego bana do środy, bo już mi zbrzydły jego gadki... scignij tego bana , co chcesz nim udowodnic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A to co niby ma znaczyć ?? :))Że kolega K. ma założonego bana do środy, bo już mi zbrzydły jego gadki... Sorki Lisek ale troszkę już przesadzasz. Wiem że Kaeres jest bardzo uciążliwy, ale żeby banana dostawał? Staraj się nei czytać jego postów, lub czytać je z przymróżeniem :wink: oka i będzie ok. Więc zdejmij mu tego banana (do czego do doszło, że ja bronię Kaeresa :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A to co niby ma znaczyć ?? :))Że kolega K. ma założonego bana do środy, bo już mi zbrzydły jego gadki... Co Ty oszalałeś??? Lisek, ale teraz dałeś d... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A to co niby ma znaczyć ?? :))Że kolega K. ma założonego bana do środy, bo już mi zbrzydły jego gadki... Co Ty oszalałeś??? Lisek, ale teraz dałeś d... Wlacha po co od razu ban ... za jakoms <span style="color:red;">[ciach!]</span>łe :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...