laza_lukasz Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) Witam . Posatanowilem kupic monitor LCD LG 1730P Parametry: Model L1730P Przekątna ekranu 17" Plamka 0.264 mm Maksymalna rozdzielczość 1280 x 1024 Częstotliwość pozioma 30-83 KHz Częstotliwość pionowa 50-75 Hz Jasność 300 cd/m2 Kontrast 550:1 Czas reakcji 12 ms Kąt widzenia 160 st. w pionie, 160 st. w poziomie Złącza D-SUB 15 pin, DVI-D Kolor obudowy srebrny Spełniane normy TCO 03, ISO 13406-2 Dodatkowe informacje Funkcja Pivot, możliwość regulacji wysokości Co myślicie o tym modelu, jak sie spisze w najnowszych grach: NFSU2, DOOM3 itp. Jego cena to 1399zł - to chyba przyzwoicie:] Edytowane 10 Marca 2005 przez laza_lukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Monitorek bardzo fajny. Sam mialem taki kupic ale akurat go w sklepie nie dorwalem. Mysle ze powinienes byc z niego b. zadowolony. P.S. gdzie taka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 To dobrze :) A cena tu AGE Computer Sklep AGE , sprawdzone , polecam. Sam tam kompa ostatnio kupiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokis Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ja mam ten monitorek i sobie chwale.W UT2004 daje rade więc myśle ,że wszedzie da.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Mowisz ze masz go. I co jak sie spisuje, jest jakies smuzenie itp. poweksza sie czcionka przy przewijaniu i takie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Lg 1730p bedzie u mnie za 2 dnii :):):):):):) To napsize cos wiecej o nim , jusz nie moge sie doczekac;p;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 LG LCD 1730P - zajebisty monitorek. Polecam kazdemu.!! Zero smuzenia w grach , filmach, ładny wyglad , przystepna cena (1410zł) Kabel DVI w zestawie. Dołaczony HUB USB. Naprawde warto. Zero bad pixeli. No i gwarancja na pixele 1mc (wymiana na nowy) POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a jak: 1) kolory 2) czerń 3) gry w niższej rozdzielczości 4) kąty patrzenia 5) podobno stabilność tego monitora jest trochę słaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_serine Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) a niech ktos mi powie czemu ten 1730P ma taka duza ramke dookola ekranu :) Edytowane 31 Marca 2005 przez _serine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Kolory są OK. Czern - na dole tocyhe jasniej niz na srdoku. Gry w kazdej pozdzialce wygladaja dobrze. Polubilem rozdzielczośc 1280x1024. katy sa dobe , mozna spokojnie ogladac film w 3 -4 osoby i kazda widzi dobrze. A co do ramki to mi sie podoba. Nie jest wcale gruba. Jest w sam raz. monitorem ma pivota; fajna zabawka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...