Kolejna LAma Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mam poważny problem mój procek nijak nie chce działać z tą płytą główną na pełnej częstotliwości przy jakichkolwiek aplikacjach wymagających większego obciążenia procka wyskakują jakies błędy i totalny zwis systemu. Mam grafikę gforce 2 gts i Winde 2000. podobne problemy ma mój kumpel. Czy ktoś się z tym spotkał, może jst na to jakieś lekarstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 coś mi się wydaje że ta płytka to VIA KT133 bez A ty pewnie masz procesor na 133 :( i dlatego pracuje ci na 100.Lekarstwa na to nie ma chyba ze sprzedasz płytę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Kolega ma racje masz plyte na kt133, wiec procek ci na 1050 chodzi. Tylko wymiana plyty cie uratuje. Wyprzedze twoje nastepne pytanie i powiem jaka kupic: Stabilnosc&Wydajnosc-SoltekSL75DRV2 albo DRV4,Max podkrecanie EpoXKHA+, Cena-Asus A7V333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...