Broda Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ostatnio zauwazylem ze tempreatura procka podawana przez program ktorego dotychczasz uzywalem (ASUS Probe) Jest srednio o 5° wyzsza niz podawana mi przez inne programy (SpeedFan,Everest). Jakim wskazania wierzyc? Programowi ktory dostalem razem z plyta gl. (A7V8X-X)? Czy moze innym programom ktore sie zmowily przeciw mnie i podaja inna wartosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zwykle temp. z programów dołaczonych do plyt jest wyzsza temperatura ze wzgledu na bezpieczenstwo i wiele innych czynników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 U mnie tez sa roznice, tylko ze wieksze. SpeedFAN pokazuje 51* a Asus Probe 60* :/ To chyba duzo, no nie(athxp 2200+)? Na szczescie na dniach bede mial WC :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Ja do mojego abitka uzywam Abit EQ i pokazuje tak samo jak SpeedFan i Everest wiec chyba dobrze, a napewno wiecie, ze kazdy pomiar jest obarczony bledem wzglednym nie ma idealu :) Edytowane 11 Marca 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 U mnie przykładowo na ASUS Probe pokazuje temperature 45°, a w biosiem mam 50° Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...