mikaelus Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Thorn -> jestem pod DUŻYM wrażeniem :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Thorn -> jestem pod DUŻYM wrażeniem :D :D :D już powolutku się robi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 thorn wysłałeś co miałeś wysłać ? , BTW macie projekty tego bloczka na zdjeciu bo mi sie zaje... podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jest fantastyczny - do tego możnaby podświetlić plexi laserem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 thorn jak bedziesz miec to podaj mi projekt i wiecej zdjec tego bloku twojego i oryginalu na ORT: ORT: ORT: kturym sie wzorujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Tez chce taki WB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 NO i kończy sie już robić pod choinkę zrobię sowjemu kompowi prezent w postaci dobrego nowego WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...