vitucky Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Czy warto zakupic taka mysz do zwykłego uzytku?Jak sie ona sprawuje?Mozna ja porownac w ergonomii wykonania do SWOP 3? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 moja opinia jest taka: nie podoba mi się, podkładka za mała, ogólnie nie przepadam za a4tech.. z drugiej zaś strony do zwykłego użytku może się nadać nawet mysz za 5zł ;) ja na twoim miejscu kupiłbym coś microsoftu/logitecha.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13988 kup cos taiego do 50zł nie ma lepszej myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 1320908[/snapback]:lol: fajna podróbka logitecha, choć za taką cene może być nawet niezłe. rozdzielczość pracy 800 dpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mimo tego co mówą inni polecam tę myszke z tematu, miałem z nią stycznosc i jest ok, płynie ładnie po podkładce jest lekka fajnie swieci , nie potzrebuje baterii ,,,, a podkladka wcale nie jest za mala , to moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ja bym w zyciu nie bral takiej myszki z tak mala podkladka zwlaszcza ze mysz jest praktycznie uzalezniona od podkladki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 troche ta bezprzewodowosc traci na sensie... co innego gdyby ta myszka byla ladowana w ten sposob! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 1320908[/snapback] wlasnie sobie zapodalem ta myche i jest wporzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 wlasnie sobie zapodalem ta myche i jest wporzo :D 1321734[/snapback] myszka jest naprawde super.. duzo gram w cs-a.. jedyneco to zmienilem slizgacze na skatez... drugi minus to ze po prawie 4 miesiacach uzywania prawa tylna strona (czarna) , prawa przednia strona (czarna), po lewej stronie miejsce na kciuk troszke sie powycieraly i swieca sie jak pada swiatlo :P :P :P za ta cene nie ma lepszej myszki :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...