mariusz_misiek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Witam. Jak w temacie. czy ktoś (odpłatnie oczywiście) zaprogramuje mi Router CISCO 2610. Okolice Krakowa Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam. Jak w temacie. czy ktoś (odpłatnie oczywiście) zaprogramuje mi Router CISCO 2610. Okolice Krakowa Pozdrawiam. 1320858[/snapback] Co chcesz zaprogramowac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_misiek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam. Mam taki router i potrzebuję go zaprogramować pod POLPAKA FR 2 Mbity. bo mój stary TERAYON Highlink odmawia powoli posłuszeństwa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MarSs_ Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam, jeśli chodzi o pomoc w zaprogramowaniu Cisco, to chetnie pomogę. Niestety mieszkam w W-wie więc można zrobic tak: - wysyłasz mi kartkę tą co dostałeś z Polpaku (adresy, CIRy, ble, ble ,ble...); - ja robię konfigurację na swoim Cisco i zrzucam na FTP lub wysyłam Ci mailem; - Ty konfigurujesz tylko Ethernet i wciągasz konfigurację do swojego routera; - zmieniasz hasło Enable i już jest gotowe. Jak jesteś całkiem zielony to moge podać Ci po kolei komendy jakie musisz wpisać w Ciskacza żeby postawić go samemu. Co do finansów się jakoś dogadamy. A tak nawiasem to czy to Ty sprzedajesz na Allegro tego Terayon'a??? Pozdrawiam _MarSs_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...