Skocz do zawartości
muciek

Mój Mały Modzik

Rekomendowane odpowiedzi

aktualnie składam swoje wc, brakuje mi jeszcze kilku pierdółek i po przymiarkach okazało sie że musze wywalic koszyk ze srodka budy na urzadznie 3,25. Musze zakupic odpowiednie sanki i flop i hdd wyladuja w zatoce 5,25 ale mysląc sobie rano jak to bedzie wyglądać (nudzac sie jednocześnie nie miłosiernie) wpadł mi do głowy nastepujacy pomysł:

w zaslepce wytne jakis fajny wzorek, ten jest akurat robiony metoda "jak mnie reka poniesie" :mrgreen:

i dodam odpowiednie okienko, nie mając pleksy uzyłem opakowanie po płytach CD

to co wyczarowałem widac na ponizszych fotkach, brakuje mi jeszcze podświetlenie, beda to 2 super jasne pomaranczowe diody, które bedą fajnie sie komponowac jak skończe całego moda mojej budy, ale to już przyszłosć ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

pzdro ;)

Muciek

PS. Ciekawe co miłego usłysze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem, jak juz pisałem będzie dioda pomarańczowa 10mm i odpowiednie sanki na hdd :)

nię będe wstawił pleksy poniewaz nie mam na nia kasy, uzyłem pudełka po cd i jestem zadowlony bo nie wydałem ani grosza, no moze poza gazem z kuchenki na podgrzanie druta i 10min. pracy odkurzcza :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enooo enooo... podoba mi sie z tego względu jak to "Lexus" zrobił w swoim modzie fajny grawer na plexie ale ochydnie wyglada z racji tego że bokami widać kieszenie i cała blache kompa ale tutaj nie widac wiec weć naklej jakaś fajna naklejke:D albo grawernij coś podświetl i bedzie zaaaaaaajebiste Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra... no to może terarium dla patyczaków? :D po 1.50 są.. można kupić ze słoika przy wyjsciu z zoologocznego sklepu :lol:...

zastanawiałem sie jakby wyglądało stado patyczaków inside PC :lol:... najciekawiej chyba jakby którego wessało do wentylatora :twisted:.. dzizys.. czy ja mam skłonności owadobujcze? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi