muciek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 aktualnie składam swoje wc, brakuje mi jeszcze kilku pierdółek i po przymiarkach okazało sie że musze wywalic koszyk ze srodka budy na urzadznie 3,25. Musze zakupic odpowiednie sanki i flop i hdd wyladuja w zatoce 5,25 ale mysląc sobie rano jak to bedzie wyglądać (nudzac sie jednocześnie nie miłosiernie) wpadł mi do głowy nastepujacy pomysł: w zaslepce wytne jakis fajny wzorek, ten jest akurat robiony metoda "jak mnie reka poniesie" :mrgreen: i dodam odpowiednie okienko, nie mając pleksy uzyłem opakowanie po płytach CD to co wyczarowałem widac na ponizszych fotkach, brakuje mi jeszcze podświetlenie, beda to 2 super jasne pomaranczowe diody, które bedą fajnie sie komponowac jak skończe całego moda mojej budy, ale to już przyszłosć ;) pzdro ;) Muciek PS. Ciekawe co miłego usłysze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Podświetl i będzie ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Wygląda tak jakby ktoś ci szybę kamorem wybił ;) Rada: patrz post wyżej - dodam tylko żebyś wstawił matową plekse i poświetlił. Jak na razie to nie początek ale począteczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Podświetl Niepodświetlone wygląda paskudnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 wiem wiem, jak juz pisałem będzie dioda pomarańczowa 10mm i odpowiednie sanki na hdd :) nię będe wstawił pleksy poniewaz nie mam na nia kasy, uzyłem pudełka po cd i jestem zadowlony bo nie wydałem ani grosza, no moze poza gazem z kuchenki na podgrzanie druta i 10min. pracy odkurzcza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewicz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Enooo enooo... podoba mi sie z tego względu jak to "Lexus" zrobił w swoim modzie fajny grawer na plexie ale ochydnie wyglada z racji tego że bokami widać kieszenie i cała blache kompa ale tutaj nie widac wiec weć naklej jakaś fajna naklejke:D albo grawernij coś podświetl i bedzie zaaaaaaajebiste Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 moze ustaw za tym pojemnik z wodą i wpusc rybke :lol: może być ciekawe :D gdyby co to pamietaj zeby mie w creditsach umiescic za tego pomysła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 szkoda rybki, taka rybka musi miec miesce, swiatło i reszte, nbie bede jej katował dla głupiego wyglądu poza tym nie miałbym gdzie upchnać flopa i hadeka, ja bedą postępy w pracach to poinformuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja bym tam wsadził tylną szybe od malucha zeby w rece nie byłoi zimno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dobra... no to może terarium dla patyczaków? :D po 1.50 są.. można kupić ze słoika przy wyjsciu z zoologocznego sklepu :lol:... zastanawiałem sie jakby wyglądało stado patyczaków inside PC :lol:... najciekawiej chyba jakby którego wessało do wentylatora :twisted:.. dzizys.. czy ja mam skłonności owadobujcze? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 niX=Raid :D bedziesz w prockowego coolera wrzucał patyczaki :D a potem temp. 80 stopni :D.No koniec OT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 bleeh robactwo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jak juz jestesmy przy zwierzatkach i OT to moze rybki w WC :D jakies cieplolubne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...