Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Waterblocks By Kyniek

Rekomendowane odpowiedzi

Niema co kyńkowe bloki sa najleprze... juz w styczniu bede miał od niego poisona pro jezeli mi sprzeda i mnie uszczęsliwi :)

Moze poprzesz to jakimis argumentami?

Tak to naprawde wielki zaszczyt cie spotka jesli kyniek łaskawie ci sprzeda bloczek

Jak widze takich ludzi to normalnie OMG :lol:

misiom1 - > po co go miec w rece i tak wiadomo ze jest najlepszy, kyniek tyle razy to powtarza wiec ktos musiał w koncu uwierzyc :blink: :lol:

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze poprzesz to jakimis argumentami?

Tak to naprawde wielki zaszczyt cie spotka jesli kyniek łaskawie ci sprzeda bloczek

Jak widze takich ludzi to normalnie OMG :lol:

misiom1 - > po co go miec w rece i tak wiadomo ze jest najlepszy, kyniek tyle razy to powtarza wiec ktos musiał w koncu uwierzyc :blink: :lol:

A ty co?? musisz odrazu go obrażać?? Masz zły dzień czy co?? O co ci właściwie chodzi??

co do łaskawego sprzedania bloczka - kolejne 7 sztuk gotowych i serdecznie zapraszam ;) niedługo ostra dostawa wersji non-pro a na dniach pewnie będzie premiera "katalogu" gdzie każdy będzie mógł obejrzeć najbardziej aktualne fotki - np. obecne bloczki są trochę inne niż te co szły do jet-pc - więc foty trochę nie aktualne - mianowiecie się różnią topami - nowy typ jestznacznie bardziej kryształowy niż te co szły do jet-pc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyniek, powiem tak: nic do Ciebie osobiscie nie mam, nie jestem również fanem żadnego z Was, ale uwazam, ze niektóre sposoby promowania bloków powinieneś przemyśleć. Ostatnia akcja w temacie miśka była nie do przyjęcia.

Co by nie było czyste OT, to napisz co sądzisz o nowym bloczku miśka, który pewnie dziś pojedzie do testu na Jet-pc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż ja poradzę na to że jak zwiększona bezczelność reklamy przynosi skutki?? a tak w ogóle to nie była to negatywne reklama w stylu "twoje bloki są do [gluteus maximus] i zgłaszają się do mnie niezadowoleni klienci którzy kupili u ciebie bloki" - dobrze że zostało to usunięte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem laikiem w tym temacie, wiec wybaczcie glupie pytanie. Chodzi mi o to jakiego rzedu roznice w temp przyniesie zmiana bloku Frost na Prisona Pro najnowszego? Kupilem zestawik z Frostem(hydor l20+wiatraki, kadett) i zastanawiam sie nad kupieniem Priosa Pro i sprzedaniem Frosta. Argumentem za jak dla mnie, jest brak zapinki pod a64 dla Frosta(przynajmniej egzemplarz ktory ja kupilem jej nie ma). Oczywiscie najwazniejsza jest roznica w wydajnosci...

Moj procek to S64 na s939 -> 1,55v

Edytowane przez mcfoka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla ciebie pomijalna różnica, lepiej zainwestować np w lepszą paste itp.... chyba,zę rajcuje cie te np 0,5 stopnia mniej w stresie.... :wink: Maz fajny bloczek i ja bym nie zmienial..

mowimy o pierwsym froscie ktory byl sporo gorszy od Uriela....

nie chce prorokowac - moze byc 3-8 C choc blizej tej dolnej granicy mysle.....

w sumie Frost to juz stary blok - jesli nie liczysz sie z kazda zlotowka - ja bym kupił - ale jak nie kupisz tragedii nie bedzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowimy o pierwsym froscie ktory byl sporo gorszy od Uriela....

nie chce prorokowac - moze byc 3-8 C choc blizej tej dolnej granicy mysle.....

w sumie Frost to juz stary blok - jesli nie liczysz sie z kazda zlotowka - ja bym kupił - ale jak nie kupisz tragedii nie bedzie ;)

O ile pamietam to był minimalnie lepszy...

Jesli mowimy o nowym froscie to zdecydowanie nie opłaca sie zmnieniac

8c?? :mur: :lol: tyle roznicy to moze byc pomiedzy 5mm kawałkiem al a najlepszym blokiem ale nie pomiedzy blokami "lepszej" klasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacze jakie temperatury osiagnie procek po zalozeniu WC, ale generalnie nie widze sensu doplacac jesli to mialaby byc roznica rzedu 3-5stopni, bo za te pieniadze to ja moge kupic bloczek na grafe i lepiej na tym wyjde.

Na pewno nie bedzie to taka ogromna roznica to moge ci zagwarantowac :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Róznica po między starym Frostem a starym Prisonem V1 to ok. 3-4C (dla szerszych informacji poszukajcie sobie tematu o chłodzeniu Fredie_Chopin'a)

co do różnic w rzeczywistości między blokami - są znacznie mniejsze niż różnice po między chłodnicami dlategogłupotą jest kupowanie najlepszego bloku (Prison Pro V2) gdy ma się kiepską chłodnicę. Ja po zmianie chłodnicy (z nagrzewnicy od żuka na BIX3) zyskałem ok. 6-8C oraz ciszę - wentyle mogą się kręcić poniżej napięcia startowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PANOWIE DAJCIE SE PO SZLAGU przecież jak się czyta wasze posty to nie wiem czy mam płakać czy śmiać się myślałem, że tacy ludzie to tylko na onecie siedzą, po pierwsze wasze teorie na temat wydajności bloczków, przecież to nie ważne jak to wygląda na papierze w teorii pamiętajcie że ludzie dawniej uważali że ziemia jest płaska i pisali na to wzory które zapisane były w niesamowicie grubych księgach do tego kyniek jak ty możesz oskarżać benita o nieobiektywność starczy zoabczyć jego ostatni test zasilaczy gdzie jego faworyt (tagan) poległ, więc na twoim miejscu wysłałbym mu przynajmniej trzy sztuki prisonów żeby sobie wybrali bo potem będą mówić, że sobie wyselekcjonowałeś, ale taka drobna uwaga skoro twój bloczek odniósł sukces w tym teście na jetpc to powinieneś być zadowolony a nie zachłysnąć się tym i trąbić z góry na dół jakie to one wspaniałe są trochę taktu, do tego moim zdaniem trzebaby zrobić serie testów w niezależnym serwisie na różnych konfiguracjach chłodnic, pompek. Nie mam zamiaru nikogo urazić jednie napisać jak to wygląda z punktu widzenia osoby, która nie ma za dużo wspólnego z WC.

Edytowane przez bryken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co gdy wylaczysz wentyle ma BIXI'e ?

Da rade schlodzic pc ? Mowie oczywiscie o idle.

oczywiście że da radę - tyle że temperaturę wody możesz mieć 50C :lol: już parę razy pisałem (nie tylko ja) że do pasywa się kompletnie nie nadają chłodnice i nagrzewnice - u mnie po wyłączeniu wentyli w ciągu 30 min temp. wody wzrasta z 25C do 35C :/

A dlaczego mam nie wykorzystywać sukcesu na jet-pc w celach informacyjnych?? kto nie chce niech nie wierzy ale ja daję każdemu szansę by się dowiedział o bloku który zwyciężył na jet-pc - co zrobisz z tą wiedzą to już twoja sprawa - proste??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PANOWIE DAJCIE SE PO SZLAGU przecież jak się czyta wasze posty to nie wiem czy mam płakać czy śmiać się myślałem, że tacy ludzie to tylko na onecie siedzą, po pierwsze wasze teorie na temat wydajności bloczków, przecież to nie ważne jak to wygląda na papierze w teorii pamiętajcie że ludzie dawniej uważali że ziemia jest płaska i pisali na to wzory które zapisane były w niesamowicie grubych księgach do tego kyniek jak ty możesz oskarżać benita o nieobiektywność starczy zoabczyć jego ostatni test zasilaczy gdzie jego faworyt (tagan) poległ, więc na twoim miejscu wysłałbym mu przynajmniej trzy sztuki prisonów żeby sobie wybrali bo potem będą mówić, że sobie wyselekcjonowałeś, ale taka drobna uwaga skoro twój bloczek odniósł sukces w tym teście na jetpc to powinieneś być zadowolony a nie zachłysnąć się tym i trąbić z góry na dół jakie to one wspaniałe są trochę taktu, do tego moim zdaniem trzebaby zrobić serie testów w niezależnym serwisie na różnych konfiguracjach chłodnic, pompek. Nie mam zamiaru nikogo urazić jednie napisać jak to wygląda z punktu widzenia osoby, która nie ma za dużo wspólnego z WC.

Po pierwsze, to wydaje mi sie, ze własnie Ty przywędrowales z Onetu. Tak długiego zdania (kursywa) z błedami jeszcze nie widzialem... Po drugie to nie wiem po co sie udzielasz, skoro jak sam napisales, nie masz wiele wspolnego z WC (odczytalem to tak, jakbys nie mial WC), wiec nie wiem na jakiej podstawie piszesz o testach... Kolejna sprawa to to, ze uwazam iz selekcja bloczków do testów istnieje, ale nie ze wzgledu na wydajnosc, jedynie wygląd, wykonanie, detale!... wiec wysyłanie trzech sztuk nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do selekcji zależy jak robisz bloczki :lol: jak się uda skończyć to wam fajną fotkę pokażę - 40 spodów i niech ktoś wychwyci tóżnice :lol: topów niestety nie będę miał tak dużo - znaczy się wykończonych (wypolerowanych i wyszlifowanych) gdyż to akurat robie stopniowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że da radę - tyle że temperaturę wody możesz mieć 50C :lol: już parę razy pisałem (nie tylko ja) że do pasywa się kompletnie nie nadają chłodnice i nagrzewnice - u mnie po wyłączeniu wentyli w ciągu 30 min temp. wody wzrasta z 25C do 35C :/

A dlaczego mam nie wykorzystywać sukcesu na jet-pc w celach informacyjnych?? kto nie chce niech nie wierzy ale ja daję każdemu szansę by się dowiedział o bloku który zwyciężył na jet-pc - co zrobisz z tą wiedzą to już twoja sprawa - proste??

a myślisz, że bix2 dałby rade pasywnie samemu blokowi na proc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie w układzie jest Prison V2, Mini kadett (chyba z Tico) i Aquael. Chłodnica stoi za biurkiem a nie mam przedłużki do kabla dla wentylatora więc chłodzona jest pasywnie. Temp jaką widziałem to max 33 C ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli naprawde nie dalby rady (a nie wiem, bo nawet nie znam charakterystyki bix2), to musze wam powiedziec, ze to chyba nie jest taka rewelacja. Ja mam sprzecik jak w podpisie, nie krece bo i nie mam takiej potrzeby, i w idle (winamp, net) wylaczam calkiem wiatraki na nagrzewnicy od kadeta (bo sa juz troche wyjezdzone i nawet na 5V ostro je slychac). Temp na grzalce 39-43 stopnie mnie satysfakcjonuje.

Bloczki zadne "najlepsze", tylko zwykly homemade z plaskownika mosieznego, uklad z bloczkiem na CPU i NB pompka at-305 i 1.5 l rezem. Chłodnica umieszczona w poziomie u gory obudowy)

a zeby nie byl OT, to mam pytanie do kynka, mianowicie czy jest mozliwosc zakupu samego spodu ktoregos z twoich blokow (i nie musi to byc super hiper Prison pro v2.06 beta:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z uprzejmości jednego z uzytkowników forum (bardzo dziękuję :) ) zamieszczam cytat założonego przez niego tematu :

Na wstępie zaznaczam, że to moja subiektywna ocena, jak na razie tylko zewnętrzna bo wciąż zbieram komponenty do WC. Nie będzie tu chodziło tylko o same bloki (bo jak porównać blok na procesor z blokiem na grafike?) ale również o pewne sprawy, jak dla mnie dość istotne.

Akurat tak sie złożyło, że obydwie przesylki dostałem tego samego dnia - tyle ze kazdą w inny sposob. Przesylke od Misia15go przywiózł kurier samochodem (nadana zostala jako paczka), niestety po przesylke od Kyńka (wyslaną jako listo polecony) musiałem biec na pocztę bo mój kochany Pan Listonosz a raczej nasza kochana Poczta Polska broni się jak może przez wlasnymi usługami i z góry wystawia awizo na każdy większy list... cóż...

** Cos o paczkach

*

Paczka od Misia15go to spore jak na swoja zawartosc pudełko kartonowe. W środku mnostwo gazet zmietych w kulki a w jednej z takich kulek, zaklejonej tasma przezroczysta, zawiniety blok. Gdzies obok odnalazlem komplet srubek ze sprezynkami, podkladkami i motylkami. Odcialem tasme, odwinalem gazete i moim oczom ukazal sie moj pierwszy bloczek wodny :)....

*

.... Zaliczywszy rundke na poczte i spowrotem wrocilem do domu z paczka od Kynka z kolejnym bloczkiem, tym razem na CPU. Calosc zapakowana w koperte z folia bąbelkową, na kopercie wydrukowane i przyklejone adresy nadawcy i odbiorcy. Otworzylem koperte i tu niespodzianka bo moim oczom ukazal się okolo polmetrowej dlugosci pzeźroczysty wąż 10/13 :) Procz weza, znalazlem w kopercie misternie wykonane male prostokatne pakunki zrobione kartek papieru A4, rowniutenko poskladane i zabezpieczone tasma przezroczysta. W owych pakunkach znajdowal sie komplet srubek i dwie blaszki (domyslilem sie ze to jakies przejsciowki ale jeszcze nie wiedzialem do czego). Poza tym, kolejna niespodzianka, czyli trzystronnicowy poradnik na temat chlodzenia wodnego wraz z podziekowaniami od "producenta". Najwazniejsza rzecz, czyli blok, zawinieta byla dodatkowo w gruby karton z naklejoną, mniej wiecej centymetrowej grubosci gąbką, ktora chronila blok przed ewentualnymi wstrzasami w czasie transportu. Odkleilem kartonowe zabezpieczenie i moim oczom ukazal sie kolejny bloczek, z tym, że w odroznieniu od bloczka Misia15go bez wkreconych króćcow. Króćce byly gdzies osobno, nie pamietam nawet gdzie ale jakoś same sie znalazly :)...

Dwa dni wczesnie bylem na Kyńka troche zly bo przez tydzien od zrobienia przelewu (transakcja odbywala sie przez allegro) nie dostalem ani paczki ani informacji. Wyslalem maila z pytaniem czy dotarl przelew i czy wyslal bloczek, w odpowiedzi Kyniek przyznal ze wyslal ale nieco poźniej.

*

W podsumowaniu tej czesci pojawi sie cos, na co przynajmniej ja zwracam uwage. Misiu15go porostu wziąl, zapakowal bloczek, srubki i wyslal paczke. Kyniek zaś, co od razu rzuca sie w oczy, wlozył w pakowanie mnostwo pracy. W jego paczce wszystko bylo przemyslane od początku do końca i znakomicie zabezpieczone. W dodatku maly poradnik, waz gratis i podzekowania. Takie paczki otwiera sie z prawdziwą przyjemnością. Po sposobie pakowania widać jak wielką wagę przywiązuje nadawca do tego jak jego produkt czy towar zostanie odebrany przez odbiorce, widac szacunek dla obiorcy oraz docenianie jego wyboru, bo ten mogl przeciez wybrać cos innego, kupić moze taniej, moze szybciej. Po otwarciu paczki od Kyńka przestalem miec do niego żal o opóźnioną wysylke, malo tego, nawet przeprosilem, że śmialem być niecierpliwy. Towar zapakowal po mistrzowsku, tak jak przystało na firmę z szanującą na świecie się marką.

** Teraz o samych blokach oceniajac "wrazenia artystyczne" ;)

*

Bloczek Misia15go, to gruba wiercona pleksa, w nia wkrecone krocce a pod spodem czesc miedziana. Sam bloczek prawie jak z obrazka, choc przyznam ze bylem lekko rozczarowany. Wrazenia estetyczne psulo mi cos ciemno srebrnego wewnątrz bloku widocznego na samych brzegach wydrazanego kółka. Obejrzalem dokladnie blok i zrozumialem co to jest. Otoz czesc miedziana skladana jest z dwoch warstw ktore są ze soba zlutowane a ow szary nalot to poprostu cyna ktora wplynela do wnetrza bloku. Otwory w pleksie nie maja przeźroczystosci, sama pleksa jest ladnie zaorkrąglona jednak kanty ma dość ostre. Wlasciwie nie mozna sie do niczego przyczepic, gdyby nie jedna rzecz, ale o tym pozniej.

*

Blok Kyńka na oko jest wydaje się być mniejszy od bloku Misia15go. Dużo cieńsza pleksa, cieńsza cześć miedziana, jednak sama dolna powierzchnia po porownaniu okazuje sie byc wieksza. Otwory pod śrubki wywiercone w pleksie są przeźroczyste, pleksa mniej zaokraglona niz u Misia15go ale nie ma tak ostrych kantów (sa ladnie sfazowane). Wrazenia artystyczne psują nieco odciski palcow widzoczne na miedzi pod pleksą. Mimo tego bloczek prezentuje sie doskonale a przeźroczyste otwory nadają mu naprawde świetny wygląd.

**

A teraz to co miało być później. Co by się nikt nie czepał, że oceniam rzeczy absolutnie nieprzydatne i nie mające żadnego znaczenia w funkcjonowaniu bloków (bo i takowego rzeczywiscie nie mają), to porównam coś co znaczenie może mieć (przynajmniej niektorzy tak twierdzą).

*

Otóż po rozpakowaniu bloku Misia15go, jego spód okazal się być zupelnie niezabezpieczony. Za późno się zorientowałem i zdązylem dotknac go paluchami, teraz pozostaly slady nieco zasniedzialej miedzi. Dobry spec od szlifowania na pierwszy rzut oka, patrząc ze sporej odległosci, podalby typ papieru ściernego jakiego Misiu15go użył do szlifowania spodu bloku. Powierzchnia spodu jest matowa, wyraźnie widać łukowate ślady po papierze ściernym, ponadto doliczylem się koło 5 lub 6 niewielkich wgniecen (takie krotkie ale szersze rysy, jak po malym stepionym gwoździu) rozmieszczonych w promieniu wiekszym niz 1,5cm od srodka. Ogólnie rzecz ujmując, mialbym ochotę spod bloczka wyszlifowac na polysk, żeby przynajmniej wygladal jak bloczki w reklamach CPC w których odbija się moneta. W bloczku Misia15go nic nie ma prawa się odbić.

*

W odróżnieniu od bloku Misia15go, bloczek Kyńka posiada zabezpieczenie spodu w postaci trzech kawałkow taśmy samoprzylepnej dokładnie przyklejonych do powierzchni "na zakładkę". Z dwóch przeciwległych boków taśma została przycięta na równo ze spodem, natomiast na pozostalych dwóch jest dłuższa, co umożliwia jej ściągnięcie. Odciągnąlem tylko kawalek, koło 1cm i szybko przykleiłem spowrotem bo nie mam zamiaru niszczyć czyjejś pracy! Odsłonięty kawałek posiadał lustrzaną powierznie w ktorej moglem zobaczyc zarys własnej twarzy. To mi wystarczyło i nie mam zamiaru odklejać reszty. Wspomniane zabezpieczenie odkleję dopiero przed samym montażem na procesorze, wtedy przemyję spirytusem lub acetonem, nałoże najcieńszą jak się da warstwę pasty termoprzewodzącej i zamontuję blok na procesorze - tyle, nic więcej.

Podsumowując kolejną cześć: sposób wykończenia spodu bloku przez Kyńka absolutnie bije na głowę blok Misia15go. Czy to ma przełożenie na wydajnośc to nie wiem i nie sprawdze (chyba że zamienie ze sobą bloki). Może to nie ma znaczenia bo blok Misia15go to blok "tylko" na grafike a blok Kyńka to blok "aż" na procesor, niemniej jedno jest pewne, da się zrobić powierzchnię tak by wyglądała perfekcyjnie, jak na reklamach CPC :P

Wynik ostateczny:

*

Bloczek GPU Misia15go:

1. Zwyczajnie zapakowany

2. Nie zabezpieczony i słabo wykończony spód

3. Nieco gorsze "wrażenie artystyczne"

=> Zwyczajny wyrób dobrego rzemieślnika.

*

Bloczek CPU Kyńka (Proson Pro):

1. Wspaniale zapakowany

2. Znakomicie zabezpieczony i wykończony spód

3. Świetne "wrażenia artystyczne"

=> Dzieło rzemeślnicze z duszą twórcy, coś z pogranicza sztuki.

To tyle ode mnie. Jestem przeziębiony a powyższe bazgroly umiliły mi czas, przez chwile zapomnialem o grypie ;)

KtośTam

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&gopid=1825660&

mam nadzieję że to rozwieje wątpliwości na temat moejgo CS (Customer Service) i jakośco dostarczanych produktów.

planuje zgromadzić więcej opini - to jest niestety moja słaba strona gdyż niezwykle rzadko można się natknąć na opinie o moich bloczkach - jest to z wielką szkodą dla przyszłego kupującego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z uprzejmości jednego z uzytkowników forum (bardzo dziękuję :) ) zamieszczam cytat założonego przez niego tematu :

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&gopid=1825660&

mam nadzieję że to rozwieje wątpliwości na temat moejgo CS (Customer Service) i jakośco dostarczanych produktów.

planuje zgromadzić więcej opini - to jest niestety moja słaba strona gdyż niezwykle rzadko można się natknąć na opinie o moich bloczkach - jest to z wielką szkodą dla przyszłego kupującego.

jak sie komus nie podoba to na sile go trzeba zmuszac zeby napisal pare "cieplych" slow, mozna przypuszczac ze caly ten jego post jest naciagany :mur: i nie widz sie ze duzo osob bedzie tak uwazac, musisz poniesc konsekwencje swoich "madrosci"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie komus nie podoba to na sile go trzeba zmuszac zeby napisal pare "cieplych" slow, mozna przypuszczac ze caly ten jego post jest naciagany :mur:

szczególnie ty tak uważasz - pewnie dlatego że nie odpowiadają ci inne pozytywne opinie niż o PX'ach.... cóż rozumiem cię - nie znaczy jednak że akceptuje takie podejście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

jaak wam nie pasują nagrzewnice i chłodnice do "passive WC" (ale mi sie to "passive" skojarzyło :)) to sobie podlączcie wasze sprzęta pod grzejniki konwektorowe miedziane :) ruch powietrza sam sie zrobi bez wiatraków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blok Kyńka to blok "aż" na procesor, niemniej jedno jest pewne, da się zrobić powierzchnię tak by wyglądała perfekcyjnie, jak na reklamach CPC

Kyńku, jesli ktos porownuje twoje bloczki W JAKIKOLWIEK SPOSOB I Z JAKIEGOKOLWIEK WZGLEDU z procuktami naszej ulubionej firmy CCCP, to zycze mu, a przede wszystkim tobie szczescia w zyciu, to naprawde niezly "hłyt martetindody"....

Ponadto, skoro juz cos oferujesz do sprzedazy, i zajmujesz sie obsuga potencjalnych klientow, to moglbys odpowiedziec na moje pytania na PW, albo na wrecz jawne zapytanie w tymze temacie.

Z takim podejsciem, sorry stary, jak dobrych produktow bys nie mial, to ja ci nie wroze swietlanej przyszlosci.

A caly ten "cytat z tematu..."...gdybym to przeczytal na lamach niezaleznego serwisu jako recenzje, to bylbym sie zastanawial. A tak, pozostaje to dziwne odczucie...taki jakby niesmak...I to nie tylko moje zdanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponadto, skoro juz cos oferujesz do sprzedazy, i zajmujesz sie obsuga potencjalnych klientow, to moglbys odpowiedziec na moje pytania na PW, albo na wrecz jawne zapytanie w tymze temacie.

Z takim podejsciem, sorry stary, jak dobrych produktow bys nie mial, to ja ci nie wroze swietlanej przyszlosci.

A caly ten "cytat z tematu..."...gdybym to przeczytal na lamach niezaleznego serwisu jako recenzje, to bylbym sie zastanawial. A tak, pozostaje to dziwne odczucie...taki jakby niesmak...I to nie tylko moje zdanie...

Odpowiedziałem na priva - odmownie oraz uzasadniłem obszernie dlaczego.... możliwe że nie doszeł - dopiero teraz się dowiedziałem że nie dostałeś mojej wiadomości - jak już zdąrzyłeś się obrazić na mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi