Arni Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ja nie masz za duższej karty to wejdzie na skos ale jak karta będzie za długa to [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam. Nie chciałem zakłądać nowego tematu a mam malutkie pytanko. Czym się różni Channel V3 od wersji PRO? Przekręcone kroćce? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 brak nacięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam nie chce zakładać nowego wątku Mam bloki wodne takie http://ekwaterblocks.com/shop/product_info...products_id=119 ale karty mi się spaliły i nie mam gwarancji na nie i kupiłem http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,49434/ no i okazuje się że blok pasuje na tę kartę ale tylko można kartę z blokiem przykręcić na cztery śrubki z procesora bo karta nie ma otworów koło pamięci i pytam czy to wystarczy do dobrego chłodzenia pamięci a może jest jakieś rozwiązanie myślałem że wymienię kartę ale nie wiadomo czy będzie pasować tak super jak teraz ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 a po posmarowaniu pasta albo tasma dwustrona 3M np jest styk bloku z pamieciami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 tak tylko przykręcając na cztery śrubki płytka laminatu może się odkształcić ???? i wtedy moze nie dolegać ale kolega podsunął mi pomysł może taśma dwustronna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 bez przesady te 4 srubki starcza , na chama nie trzeba dokrecac a jak przeylegaja to bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Czy sa topy plexi do prisonow ? Poza tym co dziwne, top w moim Prison pro v2 na CPU sie odbarwia, czarna farba zczerwieniala na koncach przy zapince :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Poseidon Strach się bac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Bosze ale strona jest TRAGICZNA. To tło ma mnie zahipnotyzowac czy wq..... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Bosze ale strona jest TRAGICZNA. To tło ma mnie zahipnotyzowac czy wq..... ? wq to ty , dyskutujemy nt jego produktow kynka a nie jego strony wiec skoncz i ustosunkuj sie. kyniek wyslales blok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 poseidon- test na mod-planet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Fajny test a gdzie porównanie z innymi blokami ????, bez sensu. Ta zapinka wygląda blee ale sam blok bardzo fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) ed00s, może zerknij na RANKING BLOKÓW CPU? Czy dzisiejsi użytkownicy internetu nie potrafią już niczego sami zauważyć? Edytowane 9 Października 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Link pod artykułem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 ed00s, może zerknij na RANKING BLOKÓW CPU? Czy dzisiejsi użytkownicy internetu nie potrafią już niczego sami zauważyć?Ja pisałem o wyglądzie a nie o jego możliwościach. Wiec nie wiem po co te spięcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Kyniek, widze ze robiles topy podswietlane. Co da lepszy efekt. Po 1 ledzie z obu stron czy np. dwie ale z jednej strony bloku aby uniknac plataniny kabli i zamaskowac je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Kyniek, widze ze robiles topy podswietlane. Co da lepszy efekt. Po 1 ledzie z obu stron czy np. dwie ale z jednej strony bloku aby uniknac plataniny kabli i zamaskowac je to zalezy w duzej mierze od obrobki topu, i materialu, w kazdym w koncu inaczej rozchodzi sie swiatlo - sproboj podlaczyc kilka diodek i przystawic do scianek boczncyh, od spodu, od gory i sprawdz ktore ustawienie Tobie najbardziej odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 nie wiem jeszcze bo projekt mam w corelu a topy z plexi bedzie robil Maniakalny. Plexi pewnie z 8-10mm dam. Ale tez nie chce zeby swiecilo to jak choinka, raczej takie subtelniejsze podswietlenie razem z jakas mala grawerka typu "Prison Pro V2" gdzies z boku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 nie wiem jeszcze bo projekt mam w corelu a topy z plexi bedzie robil Maniakalny. Plexi pewnie z 8-10mm dam. Ale tez nie chce zeby swiecilo to jak choinka, raczej takie subtelniejsze podswietlenie razem z jakas mala grawerka typu "Prison Pro V2" gdzies z boku zalezy jeszcze z jakiej plexy bedzie to robione, wylewanej czy tez nie... jak dostaniesz topy to sobie sprawdz i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 to z ktorej lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 to z ktorej lepiej ? lepsza (drozsza) jest wylewana, kwestia do jakiej ma dostep maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco1227 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Jako nowy użyszkodnik hehe i użytkownik tego forum witam wszystkich. Jestem Grzegorz. W niedalekiej przyszłości chcem założyć sobie wodne chłodzenie na całego kompa. Zestaw którego używam od wieków to : płyta MSI K7N2 Delta 2 na Nforce, procek AMD Athlon 2600 XP 1,9 GHz (Barton) Socket A, grafika Asus A9550 GE. Nie wiem czy to dobry sprzęt ale długo mi służy, jedynie co procek który co wymieniłem jest od niedawna poprzedni to był AMD Sempron 2700 1,6 albo 1,7 GHz nie pamiętam (wymieniony procek bo poprzedni zniszczyłem nieumiejętnym zakładaniem nowego chłodzenia). Ale cóż koniec tej historii. Przejdę do sedna. Chcę złożyć w miarę nie drogi i wydajny zestaw chłodzenia WC. Narazie szukam bloczków pod swój CPU socket A, później grafika i chipset. Z tego co zauważyłem jeden z was (Kyniek) reza takie bloczki. Jestem zainteresowany jednym z takich bloczków, ale oczywiście odpowiednim do mego procesora i przyszłych jego podkręceń (możliwych i rozsądnych podkręceń oczywiście). Więc wysuwam zapytanie do kolegi Kyńka, czy jest wstanie wykonać takiego, albo jeżeli już ma na zbyciu odpowiedniego. Jeśli trzeba poczekam na wykonanie ale chciałbym dostać go do końca grudnia 2008. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam wszystkich rezaczy compów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 licz sie z tym ze bloczek kosztuje więcej niż procesor z płytą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 miło, że zamierzasz złożyć klopa ... ale zobacz cenę bloku klik robienie też będzie kosztowało - a przynajmniej zapinka klop będzie więcej wart niż twój komp - możesz oczywiście kombinować z używkami :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 prison ma to do siebie ze bez zapinki pasuje ;D tak samo frosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Szukaj używek na allegro, np KLIK lub na naszej giełdzie. Kompletne chłodzenie do Twojego zestawu powinno zamknąć się w kwocie 200-300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 jednym slowem TUTAJ masz wiekszosc jesli nie wszystko czego bys potrzebowal, no i oczywiscie taniej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco1227 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam. Dzięki za odpowiedź. Jak narazie szukam bloczka na procka ale nie wiem natrafiam na pewne problemy mianowicie mały wybór takowych pod orginalny socket A bez otworów montażowych, właśnie tu jest mój ból. Znalazłem pewną montażówkę pod moją płytę że będą praktycznie wszystkie bloczki pasować ale jest problem z dogadaniem się ze sklepem który takie coś oferuje ( http://mcs.pc.pl/produkt19.html ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Szybciej znajdziesz tą przejściówkę na allegro /giełdzie forum niż w mcsie ;) Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...