Skocz do zawartości
Gość RamzesXXXII

Wersja Dvd Debiana - Skad ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RamzesXXXII

A wiec kolejne z serji pytan skad wziac :( Niesty musialem zadac to pytanie poniewaz chce zassac Debian 3.0 R4 'woody' na DVD .Jedyny problem w tym ze znalazlem mozliwosc sciagniecia go jedynie poprzez jigdo. Po zaczeciu sciagania okazuje sie ze predkosc ssania wynosi ok 20kb(kilobajtow)/s, limit mojego lacza wynosi 64kb (kilobajty)/s [512 kilobitow/s]. Przez to obraz plyty ktory ma ponad 4.0gb bedzie sie dosc dlugo sciagal. W stosunku do tego mam pare pytan:

- czy zna ktos jakies linki do obrazu wersji DVD 3.0 R4 poprzez http lub ftp ?? (blagam o podanie)

- czy mozna przerwac sciaganie przez jigdo, a nastepnie je wznowic porzez ponowne uruchomienie (czy trzeba zowu podawac sciezki) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec kolejne z serji pytan skad wziac :( Niesty musialem zadac to pytanie poniewaz chce zassac Debian 3.0 R4 'woody' na DVD .Jedyny problem w tym ze znalazlem mozliwosc sciagniecia go jedynie poprzez jigdo. Po zaczeciu sciagania okazuje sie ze predkosc ssania wynosi ok 20kb(kilobajtow)/s, limit mojego lacza wynosi 64kb (kilobajty)/s [512 kilobitow/s]. Przez to obraz plyty ktory ma ponad 4.0gb bedzie sie dosc dlugo sciagal. W stosunku do tego mam pare pytan:

- czy zna ktos jakies linki do obrazu wersji DVD 3.0 R4 poprzez http lub ftp ?? (blagam o podanie)

- czy mozna przerwac sciaganie przez jigdo,  a nastepnie je wznowic porzez ponowne uruchomienie (czy trzeba zowu podawac sciezki) ??

1321505[/snapback]

z tego co wiem tylko jigdo

można wznowic, naciskaj ENTER

jedna wada jest - paczki na serwerach sie zmieniaja, wiec moze cio nie dociagnac do pełnego ISO i klops

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi