cobex Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam. Czy ktoś sprawdzał osiągi tych pamięci ? Interesuje mnie jak wysokie FSB wytrzymują i przy jakich timingach. W najbliższym czasie może je zdobędę, zastanawiam się czy nie lepszym wyborem będzie TwiSTER. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam. Czy ktoś sprawdzał osiągi tych pamięci ? Interesuje mnie jak wysokie FSB wytrzymują i przy jakich timingach. W najbliższym czasie może je zdobędę, zastanawiam się czy nie lepszym wyborem będzie TwiSTER. pozdr. 1321661[/snapback] SpeedPremium są bardzo dobre kostki- po prostu trzeba trafić, bo część jest robiona na Winbondach UTT także wypas... można dojść do 260-270MHz 2-2-2-x. jakbyś miał i wiedział że to UTT to ja też bylbym chętny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A jak to poznać i co oznacza ten skrót utt? Nie wiem jak u nich z wysokim fsb - z tego co widziałem w testach, to nawet powyżej 250MHz, ale na znacznie podniesionym napięciu. U mnie mogą chodzić na 172MHz przy 2-2-2-5-1T (ale już nie pamiętam czy na standardowym napięciu, czy zwiększałem - u mnie max to 2,85V). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...