majsterek19881 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jak moge wyłączyć takie okno użytkownika, gdy włączam komputer nie uruchamia Mi sie on sam tylko wyskakuje Mi ekran powitalny z przycieskiem wyboru zalogowania sie do uzytkownika ,,JA'' albo ,,Gość'' Jak to wyłączyć??mam nadzieje ze wiecie o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 poszukaj w tym temacie... na 100 % tam jest bo sam z tego kiedyś korzystałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Panel Sterowania/Konta Uzytkownikow/Zmien sposob logowania.../Uzyj Ekranu Powitalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Wyłącz konto gościa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...