Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Witam !! Pytanie jak w temacie, umnie na ustawieniach automatycznych nie chodzi zbyt dobrze (samoczynne restarty -- wszystko inne jest ok sprawdzalem, wiec to na 100% napiecie na rdzeniu). Dzieki za pomoc. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 http://www.a7vtroubleshooting.com/info/cpu/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Normalnie xp chodiz na 1,75v A może to że nie działa on dobrze być wynikiem tego że masz płyte na kt133 (na tych asusach działa dobrze ale nie na wszystkich rev) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Dzieki odpowiedzi i za linka :) :D Teraz pytanko: czy pamieci RAM z mojej plytt (133 mhz) pojda na plycie ASUS A7V333 VIA KT333 DDR ??? (te nieszczesne 333 ??) aha mam na mysli ich prace z nominala czestotliwoscia 133 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Dzieki odpowiedzi i za linka :) :D Teraz pytanko: czy pamieci RAM z mojej plytt (133 mhz) pojda na plycie ASUS A7V333 VIA KT333 DDR ??? (te nieszczesne 333 ??) aha mam na mysli ich prace z nominala czestotliwoscia 133 mhzNie. A7V333 obsluguje tylko pamieci DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Dzieki odpowiedzi i za linka :) :D Teraz pytanko: czy pamieci RAM z mojej plytt (133 mhz) pojda na plycie ASUS A7V333 VIA KT333 DDR ??? (te nieszczesne 333 ??) aha mam na mysli ich prace z nominala czestotliwoscia 133 mhz ale twoje mobo jest chyba na sdr wiec jakim cudem mialyby ci wejsc ddr 8O tazke odp brzmi: nie wejda w twoje mobo :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 No wiem, zacmilo mnie z tymi DDRami :roll: Jaka (dobra) plyte dobrac do Althona XP 1700+ i pamieci 133 mhz?? HELP !! Wiem prosciel byloby przejsc na plytke z DDRami ale teraz to nie wchodzi w gre :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 No wiem, zacmilo mnie z tymi DDRami :roll: Jaka (dobra) plyte dobrac do Althona XP 1700+ i pamieci 133 mhz?? HELP !! Wiem prosciel byloby przejsc na plytke z DDRami ale teraz to nie wchodzi w gre :( to zalezy ile masz kasy, w kazdym badz razie plyty od kt133a w gore obsluguja juz athlony xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Powiem tak: mam obecnie 1GB ramu szkoda mi sie przesiadac na 333 zwarzywszy na to ile pamieci kosztuja :( Moze ktos ma jakas konkretny typ: marka, model :) z gory dzieki za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 U mnie A7V133 ver 1.05 (bez . na koncu) + AXP 1700 chodzi bez problemu. Moze to cos w ustawieniach biosu. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ja mam 1.00 :( fuck :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Moze trzeba tylko ustawic mnoznik, fsb i napiecie recznie . Ja mam Vcore=1.82V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...