arek84 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 witam chcialem kupic nowy zasilacz, ale za male pieniadze, znalazlem na allegro taką oferte, czy warto? http://allegro.pl/show_item.php?item=44304344 dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Mam Deera tylko 400Watt i spisuje mi sie znakomicie. Ciagnie to co ponizej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 j takze mam deer'a tylko ze 400W (j.w.) i miodzi jest, cichy i stabilny, kiedys bylo o nim glosno :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Mam w drugim kompie identyczną sztukę co ta na aukcji. Spisuje się nieźle, ale w zasadzie to nic wielkiego nie ciągnie. Proponuję na allegro poszukać Fortonów 300 GTP za 50 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Deer'a 350W nie kupuj -> miałem i musiałem wymienić. Modele 400W są już bardziej odjechane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...