Dniowiec Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Jak dotąd miałem sprzed z podpisu podkręcony z windy, chciałem podkręcić z biosu bo już mnie denerwował jeden programik. Gdy podniosłem FSB w biosie to w windzie nie mam dźwięku i także brak sterowników :sad: jakby nie było dzwiękówki. Po powrocie na standardowe ustawienia wszystko wraca do normy. Przy podkręcaniu w windowsie jest ok! Dodam, że karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą. Jest w stanie mi ktoś pomóc?? przyznam, że pierwszy raz się z takim czymś spoktałem. Edytowane 11 Marca 2005 przez Dniowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jeszcze napisze. Czasami w grach milk mi dźwięk i aby znowu grało musiałem wyjść z gry i wejść, dźwięk wracał :mur: ostatnio zmieniłem stery i narazie spokój ale specjalnie nie testowałem. Niestety motyw z biosem się powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 agp/pci masz zablokowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dzieki!! udało się, zmiana PCI/AGP pomogła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Temat do zamknięcie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...