mkarkocha Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Zamierzam sobie kupić płyte Asusa TUA266 i do tego Celerona na rdzeniu Tualatin i mam kilka pytań. 1. Czy dużo lepsze są osiągi na DDR-ach? Jak Celerony z nimi współpracują? 2. Czy dobra jest ta płyta do OC? 3. Czy można ustawiać na niej timingi pamięci? 4. Jak ktoś miał taką płyte to czy był z niej zadowolony? jakie miałby uwagi? 5. Jaką serie byście polecili Tualatinów? 6. Czy da się zmodować płyty na VIA Pro266 żeby obsługiwały Tualatiny? 7. Czy do socket 370 pasują coolery od socket A? Bo chciałbym zamontować Freezona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 bozee przeciez Celeron Prescott nie ejst taki drogi...plyta pod takeigo celerona tez nie jest droga.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarkocha Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ale tualatin koszuje 77zl na allegro a prescot okolo 250zl a ja nie mam chjsu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...