Grimlock Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Chciałbym w najbliższym czasie kupić jakiś napęd DVD. Wacham się między: LG DRD-8160B ok. 190 zł Toshiba SD-M1612 ok. 210 zł Pioneer DVD-117 ok. 230 zł Przeglądałem testy tych napędów, ale nie mogę podjąc decyzji. Lepiej brać tańszy? Czekam na wasze opinie: który z tych czytników w praktyce pracuje najciszej, najlepiej czyta zabezpieczenia, jest najwydajniejszy, sprawia najmniej problemów, awaryjność, serwis itp. Z góry dziękuję za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 pioneer albo toshiba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Podobno Pionier wersja ze szprką jest najcichszy a Toshiba jest najlepsza ogólnie. Pionier daje tylko rok gwarancji a reszta producentów dwa. No ale tu moge sie mylić. Ja bym jednak Toschibe brał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Bylo ostatnio o tym , poszukaj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Szukałem, ale chciałem usłyszeć jeszcze parę opinii. Z czytnikami bywa różnie. Wszystko zależy od serii. Choćby Pioneer DVD-106S jeden był bardzo cichy, inny chodził jak kosiarka. Oba pracowały wydajnie i bez błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Szukałem, ale chciałem usłyszeć jeszcze parę opinii. Z czytnikami bywa różnie. Wszystko zależy od serii. Choćby Pioneer DVD-106S jeden był bardzo cichy, inny chodził jak kosiarka. Oba pracowały wydajnie i bez błędów. Oka , ja od siebie polecam Pioneer ( tylko ten bez tacki ) lub Asus ( tylko ten test na cdrinfo gdzie tragicznie czytal plytke Audio , moze mieli trefny egzemplarz, tyle ze w innyc testach byl naprawde spoko ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 kolega od 2 lat ma pioneera dvd i jest bardzo zadowolony cichy i szybki jakosc ogladanych na nim filmow jest spoko komfort tesh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Qmpel również ma DVD pioniera tylko ta wersja z szufladą i już około 2,5 roku mu chodzi a całkiem sporo płyt przerzuca i chodzi super cicho i czyta wszystkie płyty CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Tez mialem podobny wobor.. i padlo na Toshibe. Jestem z teog napedu zadowolony, pozatym z wymiana firmwaru nie bylo problemow, i czyta teraz plyty ze wszystkich regionow. Naped jest bardzo szybki i wydajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...