Kaminski99 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam Zastanawiam się który z tych telefonów wybrać: Siemens M65 Motorola v600 Nokia 6260 Samsung e700 Mogę teraz wymienić telefonik i mam problem co znich wybrać. Może ma ktoś jakieś testy któregos z tych telefonow albo linki. Mi jedynie udalo sie znalezc nokii 6260 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 odpowiedz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja osobiscie obrazilem sie na Nokie za badziewia jakie wypuszczaja na rynek. Wykonanie tych telefonow shodzi na psy. Sam wybieralbym miedzy Samsungiem a Motorola. Samsung bardziej podoba mi sie wizualnie i ma fajne menu. Minusem jest slaba bateria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja wziąłbym V600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ja bym bral e700. kiedys pytalem sie kolegi, ktory handluje telefonami czy brac motorole XXXX a on powiedzial : "no jak chcesz sie pchac w motorole - twoj wybor" i nie kupilem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A dlaczego tylko te telefony ? W ich cenach znajdą sie lepsze Jeżeli tylko z tych 4 telefonów to V600 jest tańszy i można bardzo dobrze go modyfikować softwarowo ;) aby się dowiedzieć więcej zapraszam na www.matrax.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Czyli co nie warto ładować się w M65 ?? Lepiej taka v600 ?? e700 odpada A jakie jeszcze trelefony moga byc?? Najlepiej z oferty PLUSa i nie za jakies 1000eta:D Edytowane 12 Marca 2005 przez Kaminski99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Jeśli miałbyś wybierać miedzy M65 a V600 to bierz motke ;) Najlepiej napisz jakie wszystkie telefony masz do wyboru , będzie łatwiej . Ja bym brał K700i ale nie wiem czy jest i ile teraz kosztuje w plusie ;] Edytowane 11 Marca 2005 przez wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 http://plusgsm.pl/promocje/abonamentowe_z_...aryfy_w_plusie/ te telefony, ale nie przeginac z cenami:) Ja mam kilka zloty mniej bo przedluzam umowe. K700 nie chce bo niewygodny a pozatym plastkiowy jak zabawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 testy Z tych co wymieniles najbardziej funkcjonalnym bedzie N6260, ma symbiana 7.0s, jak sie jeszcze ze smartfonami nie spotkales to polecam zobaczyc jakie maja mozliwosci (komforum.net). Pobawisz sie symbianem i juz do "zwyklego" telefonu nie wrocisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...