Panek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Padla mi ostatnio stara plyta do cielaka i musze kupic nowa. Nie zamierzam wiazad z tym sprzetem mojej przyszlosci wiec chce zaplacic jak naj mniej i miec swiety spokoj, ze wszystko bedzie dzialac. Wszystkie bebechy mam swoje (grafa, muyzka, siec). Poleccie cos. Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Do czego ma byc ta plyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 copermine tualatin czy mendocio?? wszystkie obsluguje asus tuv4-x kolega za 115 kupil a do coperminow polecam asus CUSL2-C do tualatinow asus TUSL2-C do mendocio asus CUBX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...