gothic18 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Prosiłbym i jakies sugestie do niej np jakien stery dobre podkrecam powerstripem moze inny jakis lepszy bedzie ile mozna z niej wycisnąć kto ja ma prosze o porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothic18 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 dodam że to firma Galaxy Zeus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 poszukaj leniu. a jak nie potrafisz znalesc to nie krec albo spal karte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothic18 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 a pan mądrala wie cos ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 wiem. zeby nie robic syfu zakladajac watek z jednym pytaniem walkowanym X razy najpierw sie szuka wsrod istniejacych tematow. i wystarczy zrozumiec wypowiedzi innych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothic18 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 to nie pan mądraski sie podzieli swoja wiedza po to to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: ile mozna..:/ proponuje to: >>>>KLIK<<<< potem to: >>>>KLIK<<<< i na koniec jak juz skumasz co nieco to to: >>>>>KLIK<<<<< Mi szukanie zajelo 2minuty, choc karty nie posiadam takiej jak Ty. Btw. zmien te dziadostwo :/ i nie jestem złośliwy, tylko obojetnie na co.. może być nawet ati 9550 (128bit) najtansza.. byle nie fx 5200 :/ bez kitu, połowa nowych lub prawie nowych chce miec wszystko na talerzu podane:/ :mur: :mur: :mur: :mur: EOT!! Edytowane 12 Marca 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothic18 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 po pierwsze wiem jak sie podkręca tylko chciałem zobaczyc czy ktos mial taka karte iu czy cos z nia robił za tydzien kupuje radka 9550 gigabyta 129 mb 128 but i to bedzie maszyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 po pierwsze wiem jak sie podkręca tylko chciałem zobaczyc czy ktos mial taka karte iu czy cos z nia robił za tydzien kupuje radka 9550 gigabyta 129 mb 128 but i to bedzie maszyna 1324829[/snapback] Jakieś nowe technologie zarzucili??? Czy to jakiś nowy model o którym nie słyszałem??? :lol: :lol: :lol: Człowieku szukaj!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...