tom1234 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Witam:) Mam zamiar otworzyc serwis o wirtualnej rozrywce, grach online, zwyklych grach i o graczach. Pomożcie w wyborze domeny, bo mnie jakoś pomysłów brak :cry: Chce aby to był serwis dla gracza, gdzie znajdzie on najnowsze informacje, rozbudowane forum, stery itp... Praktycznie wszystko mam gotowe oprocz loga i domeny:) Serwis bedzie prowadzony profesjonalnie, i mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu. Pozatym jezeli ktos bylby chetny do redagowania niektorych dzialow zapraszam na PW. Pozdrawiam i owocnego główkowania :blink: Edytowane 11 Marca 2005 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 może coś w stylu gro-mania, maniagier, mania-gier ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 esports2.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) loco skad taki pomysl? :unsure: hehhe e4-sportowcy.pl :rolleyes: czekam na inne zakrecone propozycje :lol: pozdro B) Edytowane 12 Marca 2005 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...