milekp Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Cześć. Pytanko - czy w sposób jaki jest pokazany na tej stronce http://www.tomshardware.pl/cpu/20030210/barton-06.html jestem w stanie odblokować mnożnik w zablokowanym Bartonie?. Tylko się nie śmiejcie, że z 11,5 chcę zrobić 12,5. Zawsze to z Bartona 2600 zrobi mi się 2900 smilies/wink.gif. FSB nie wchodzi w grę - optymalnie pamięci chodzą na 170 MHz Z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No moim zdaniem jesteś w stanie odblokować ten mnożnik. Twój procek - Barton, tamten procek - Barton. Nie widzę przeszkód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czy mozna by poprostu zamknąć pierwszy mostek (patrząc od lewej strony) L3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Widzieliście kiedy to było pisane ??? - "Stworzono: 10 lutego 2003" To się nadaje do procków sprzed 39 tygodnia 2003 roku - też tak mam zrobione i działa ale dla młodszych nic z tego !!! Pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pychu88 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Widzieliście kiedy to było pisane ??? - "Stworzono: 10 lutego 2003" To się nadaje do procków sprzed 39 tygodnia 2003 roku - też tak mam zrobione i działa ale dla młodszych nic z tego !!! Pozdr. :) 1330385[/snapback] witam, dawno mnie tu nie bylo ;) to w takim razie jak mam bartonka po 39 tyg, zablokowany mnoznik, to mozna go jakoś odblokować? ale mam plyte glowna z nforce2 , a naczyatlem sie ze moge byc roznorakie probelmy, a wiec czy moze mnie ktos posilkowac jakims linkiem? odblokowanie mnoznika barton 2500+ na nForce2 ? pozdro 600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ten temat już się tysiąc razy przewijał. Wystarczyłoby przeszukać żeby dowiedzieć się że: 1. Zmiana mnożnika drut-modem działa tylko na procesorach z odblokowanym mnożnikiem 2. Athlonów od 39 tygodnia 03 roku nie da się odblokować (tzn ich mnożników), można jedynie uaktywnić technologie PowerNow i zmieniać mnożnik softwarowo jednak to nie działa na nforce2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacusslavus Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 to gowniany sposob. robilem to i oczywiscie nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Niestety narazie w kwestii unlock nie można nic zrobić, jeżeli coś się zmieni napewno dam znać :] jacusslavus w kazdym poście piszesz bzdury, wiadomo nowy jesteś co jednak Cie nie usprawiedliwia. Masz aż tak ograniczony zasob słów? Jakieś przemyślenia? Wal na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...