guziq Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam Czy ten sposób: http://tomshardware.pl/cpu/20030210/barton-06.html zadziała na moim procku? (patrzcie podpis) Czy faktycznie musze łączyc mostki L5 zeby uzyskac odblokoway mnoznik? PS: Co daje przeróbka procesora na MP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 zaraz znowu sie do mnirze przyczepia ze ja sie czepiam kazdego... facet jak to w radiu maryja mowia trzeba szukac, szukac, szukac (czy jakos tak) bo WSZYSTKO juz bylo. daj se spokoj na nf7 nic nie zdzialasz z mnoznikiem i tyle. a to mp to tak [ciach!]a trudno w googla wstukac? wklep sobie "athlon mp" i poczytaj 1 linka. jak nie pomoze to poczytaj 10 linkow. jak ciagle nie pomaga to ktos tu ma wieksze problemy niz "co to jest athlon mp". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 pokaz mi gdzie zadałem pytanie: "CO TO JEST ATHLON MP?" Zapytalem sie : " CO DAJE PRZERÓBKA NA ATHLONA MP?" A te pytania zasadniczo sie różnią miedzy soba jak bys nie zauwazył. :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...