Gość EagleDelta Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 hello mam pytanie otoz mam 2x 256DDR Dual Kingstone 400mhz i chcialbym sie dowiedziec jak ustawic w biosie te trimmingi??tzn.chcialbym jak najwiecej z nich wyciagnac!!Plyta glowna taka jak wyzej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 to nie tu ;) podstawowe zagadnienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Temat do zamknięcia:) Taki mały OT czy ktos moze usunąc wszystkie tematy niezwiązane z tym działem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Taki mały OT czy ktos moze usunąc wszystkie tematy niezwiązane z tym działem? 1323661[/snapback] zgadzam sie, bo ich sie zaczyna coraz tu więcej robić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...