lori129 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam! Zamontowałem na NB(VIA KT266A) Zalmana NB47J i jest git.....zwłaszcza ta cisza:) I oto moje pytanko: :wink: 1. Jak jest maksymalna temperatura chipsetu VIA KT266A ?? P.S żeby nie było, że nie szukałem, więc mówie, że szukałem i znalazłem, ale o nForce 2 znalazłem :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 na zalmanie 47 i lekkim powiewie np. posrednim z proca nie osiagniesz maksymalnej temperatury ja w kazdym razie na testach wygrzewajacych i zalmanie 32 na fsb192 nie osiagnalem duzych temp ,max ~45C za to nf2 grzeje sie niesamowicie i tolerancja temperaturowa nie jest az tak wysoka by mial smigac bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 oki doki KGB, ale może ktoś wie jaka jest maksymalna temperatura chipsetu VIA KT266A ?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 pewnie jak kazdego ukladu w obudowie cermicznej 70-80C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 oki doki KGB, ale może ktoś wie jaka jest maksymalna temperatura chipsetu VIA KT266A ?? :wink: 1322350[/snapback] A co - masz wyoską temperaturę NB, czy tylko prewencyjnie chcesz się upewnić ? :D (jakby co, też mam płytkę na KT266a i Zalmana - temp. to max 32 stopnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Chce się tak na zapas upewnić....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...