mbnice Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 problem dotyczy laptopa compaq LTE 5250 wiec jak go dostałem :) i pierwszy raz uruchomiłem to najpierw pokazywał biosa ale juz niepamiętam nazwy i potem wczytywał ramy 16238 no i to wyskakiwał komunikat ze {press f10 to enter setup} czy cos takiego :huh: no ale klawiatura nie reagowała , podłączylem inną od kompa i też nic nie działało ale jak sie troche poczekało i cos wciskiwało to wyskakiwał komunikat cos o haśle I NAPIS OK ale nie można było nic wpisac no to tak znalazłem baterie od BIOSA no i wyciągnełem ją :-| i włączyłem ale nic z tego ,nie działał dalej , wiec wyłaczyłem go na jakies 5 min no i po ponownym włączeniu bez bateri od BIOSU i bez dysku i dyskietki wyskoczyło to samo co na początku czyli wersja biosu i pamięc no i dodatkowe napisy typu WARNING :mur: cos tam no to ja go wyłączyłem i włożyłem wszystko , dysk twardy dyskietkie i baterie od BIOSU a tu LIPA ...... :unsure: nic nie działa poprostu NIC nie chce sie włączyć nic zero oznak jakichkolwiek pykniec czy czegos innego nic kurde JAK KTOS WIE JAK TO NAPRAWIC TO PROSZE O POMOC CZY MOZE NOWEGO BIOSA WGRAC CZY COS TAKIEGO ????? POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak bys napisal co komp wyswietlil za napisem WARNING to pomyslimy. http://search.hp.com/gwukeng/redirect.html...PC+series&la=en tu znajdziesz troche o tym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...