ar3k Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam, mam mały problem. Mam monitor samsung 793df i wiem że istnieją takie sterowniki (nietylko do tego monitora) które eliminują efekt rozciągania ekranu podczas wyświetlania jasnych okienek, np. mój komputer. znacie może linka to strony gdzie takie coś znajde ? bo na stronach producenta niema :( pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpx Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja mam SM 795MB i taki sam problem, więc dokładam się do prośby. Niech ktoś pomoże!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpx Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ar3k a to wogóle normalne, że tak się dzieje? Wiesz coś więcej na ten temat? Bo ja nigdzie się nie spotkałem żeby ktoś miał taki problem z samsungiem, np. w komentach na stronie komputronika nikt o czymś takim nie wspomina :/ Nie wiem co robić czy to normalne czy reklamować monitor. Mam go dopiero ok 2 tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 U mnie w Szajsungu 795 DF nic takiego nie wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 @ar3k cz masz namysli powstawanie smug na monitorze na boki od baiłych okienek? jesli tak to pewnie jest to problem z twoja karta graficzna (zaobserwowalem takie zjawisko jak podpiolem kompa znajonem do swojego, starego juz, samsunga 750p) jesli masz mozliwosc to porzycz od zanjomego jakiegos karte graficzna, albo nawet calego kompa (albo monitor pod pache i na wycieczke do kumpli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...