AZAKIEL Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jak w temacie ..z tym że zeby był niedrogi i w miarę ładny ..oczywiscie ładny to rzecz względna...nie chodzi mi o jakiegoś maxwypasa tylko o jakiegoś normalnego w miare ładnego bigtowera w cenie powiedzmy 250-300 zł max ..adresy sklepów intenetowych..+ jakies zdjęcia of kors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Niedawno kupiłem (nie w necie) tą po prawej nie jest zła i cena poniżej 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 a tom po lewej gdzie mozna zakupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Sorry, nie dokończyłem tamtego maila bo pisałem w szkole i lekcja się skończyła :) Więc jest to obudowa Codegena. Pochodziłem po sklepach w Gdyni i Gdańsku to właśnie widziałem kilka tego typu, i kupiłem tą taką bez żadnych bajerów :D I teraz przymierzam się do wymiany zasiłki (bo ta Codegena wiadomo jaka jest), może ktoś poleci jakiś dobry zasilacz (350-400W) Aha, w necie to Ci nie polece konkretnego sklepu, ale proponuje przejść się po sklepach w twojej okolicy, może trafisz akurat na coś fajnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Sam sie przymierzam do zakupu "big'a", wlasnie takiego jaki nabyl kolega Kosmo. To jest Codegen 7001, bardzo ladny, spokoje ksztalty, miodzio! Od 4 lat mam cos takiego tyle ze zwykla, z 2-ma slotami 5,25" (model 2001). Mozna je kupic po ok. 190 zl (ta obok tez). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Osobiście nie polecam tej budy. :( Właśnie z takiej przesiadłem się 2 tygpdnie temu na Codegena MIDI w stylu obudowy kolegi THORN-a. Obiektywnie patrząc teraz mam więcej miejsca. Ten Big Tower jest cholernie krótki i wcale nie ma w nim dużo miejsca. Na napędy obecnie mam więcej miejsca niz w tym BIG Towerze. Chętnie sprzedam swojego. Choć to już prawie skorupa-pomalowana na czarno z 2 dziurami na wentyle. Ogólnie odradzam. Sorki kosmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...