Skocz do zawartości
AZAKIEL

Gdzie kupić ładnego niedrogiego BigTowerka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie ..z tym że zeby był niedrogi i w miarę ładny ..oczywiscie ładny to rzecz względna...nie chodzi mi o jakiegoś maxwypasa tylko o jakiegoś normalnego w miare ładnego bigtowera w cenie powiedzmy 250-300 zł max ..adresy sklepów intenetowych..+ jakies zdjęcia of kors

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, nie dokończyłem tamtego maila bo pisałem w szkole i lekcja się skończyła :)

Więc jest to obudowa Codegena. Pochodziłem po sklepach w Gdyni i Gdańsku to właśnie widziałem kilka tego typu, i kupiłem tą taką bez żadnych bajerów :D I teraz przymierzam się do wymiany zasiłki (bo ta Codegena wiadomo jaka jest), może ktoś poleci jakiś dobry zasilacz (350-400W) Aha, w necie to Ci nie polece konkretnego sklepu, ale proponuje przejść się po sklepach w twojej okolicy, może trafisz akurat na coś fajnego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sie przymierzam do zakupu "big'a", wlasnie takiego jaki nabyl kolega Kosmo. To jest Codegen 7001, bardzo ladny, spokoje ksztalty, miodzio! Od 4 lat mam cos takiego tyle ze zwykla, z 2-ma slotami 5,25" (model 2001). Mozna je kupic po ok. 190 zl (ta obok tez).

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie polecam tej budy. :(

Właśnie z takiej przesiadłem się 2 tygpdnie temu na Codegena MIDI w stylu obudowy kolegi THORN-a.

Obiektywnie patrząc teraz mam więcej miejsca. Ten Big Tower jest cholernie krótki i wcale nie ma w nim dużo miejsca.

Na napędy obecnie mam więcej miejsca niz w tym BIG Towerze. Chętnie sprzedam swojego. Choć to już prawie skorupa-pomalowana na czarno z 2 dziurami na wentyle. Ogólnie odradzam. Sorki kosmo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi