SarmaX Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam, mam pytanko, czy mozna razem podlaczyc dysk sATA i ATA do jednego kompa? Nic sie nie stanie dyskom? Mam Abita NF7-S2. Dzieki za szybka odpwoiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jasne, że można - ja tak miałem przez dłuższy czas... tylko odpowiednimi kablami podłącz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No wiadomo, dysk sata kablem sata, a ata ata :] Zgadza sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No wiadomo, dysk sata kablem sata, a ata ata :] Zgadza sie? 1322816[/snapback] Eee co ty - tak każdy robi - wyróżnij się i podłącz odwrotnie :wink: BTW - mniejsza czcionka w podbisie była by lepsza - gwarantuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...