iver87 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A więc tak jako niezadowolony posiadacz muvo 2 1,5 mam zamiar zamienic go na inny , powodem jest : mała maksymalna głośność maly ekran mala funkconalosc menu Chcę zakupic odtwarzacz do 900 zł , aby mial duzy ekran , duzą głośność , funkconalny,oraz zeby nie byl zbytnio duzy i ciężki . Bardzo prosze o propozycje Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 www.allegro.pl ... tam masz duzo za 900 zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Neo_x wiem ze tam jest duzo do 900 zl i powyzej:) , leczprosiłbym o Wasze sugestie , bo nie chce kupic kolejnego "muvo 2" Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...