KeinXor Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Witam. Dwuprocesorowa EPIA DP, nowa propozycja od VIA, wydaje się być całkiem ciekawym rozwiązaniem link link A tu do obejrzenia działająca maszyna z czterema takimi procesorami link Pare foteczek... Pozdrawiam. Edytowane 12 Marca 2005 przez KeinXor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viaroos Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 gdyby VIA tansza byla. ehh swoja droga postawic serwerk na czyms takim lub pod TV jako DVD/divX fajna sprawa - ale poczekam az stanieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Czy widział ktokolwiek testy wydajnościowe tego czegoś ? Bo goglując nie mogłem znaleść niczego konkretnego .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Czy widział ktokolwiek testy wydajnościowe tego czegoś ? Bo goglując nie mogłem znaleść niczego konkretnego .... 1330864[/snapback] Witam. Jak narazie testów brak, coś nie kwapią się aby je wykonać, ja podejrzewam że wydajnością EPIA DP nas nie powali na kolana, ale sama koncepcja wykorzystania 2 cpu jest jak najbardziej na miejscu usprawni to napewno pracę w wielona programami. Pozdrawiam. ps. trzymam ręke na pulsie jak wpadne na jakieś testy zamieszcze je tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ok, czy ktos wie gdzie to mozna kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 zapewne jak to EPIA - totalnie położony FPU i zerowe wydzielanie ciepła. Ale maszyna cudeńko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 jezeli ktos jest zainteresowany ta platforma to mam pare w wyprzedazy ceny i modele na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Szkoda że do tej platformy nie dają złącza PCI-E nie mówię o graniu ale o oglądaniu filmów HD czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Toć nowsze Epie (M700 itp.) mają już dość dobre sprzętowe wsparcie dla HD i możesz na nich bez problemu płynnie filmy oglądać (wg. danych producenta, testów nigdy nie czytałem, więc pewien jak to się sprawuje nie jestem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Niby tak ale zazwyczaj integrowana karta Graficzna jest słabsza od "dopinanej". Edytowane 26 Września 2008 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Ale co z tego, że słabsza - ma zadanie odtwarzać filmy - odtwarza filmy. Jeśli spełnia swoje zadanie to po co lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Generalnie rzecz biorac tematy zwiazane z produktami VIA zostaly przeniesione do dzialu "Plyty Glowne" gdyz EPIA - jako zgodna z x86 - nie byla, nie jest i prawdopodobnie nigdy nie bedzie alternatywna platforma. W zwiazku z powyzszym prosil bym szanownych Kolegow o kontynuowanie dyskusji we wlasciwym dziale. Dziekuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...