HugoZak Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Tak jak w temacie proszę o konkretne odpowiedzi :) Po prostu mam za dużą i musze przyciąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ciekawe kiedy zamkną :) Brzeszczot itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja tne w ten sposob, ze od duzej linijki prowadze linie jakims mazakiem, potem "wrzynam sie" nozykiem do tapet (ostrym !) i lamie plexe :) potem ja obrabiasz papierem sciernym :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 "czym ciac w pleksie" - odcinek 12432254235235235235235532 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ehh no nie mam słów już - ludzie szukajcie odpowiedzi. TU masz artukuł o obróbce plexy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Szukałem na tym forum i nie znalazło! Moze szukarka cosik szfankuje? Nie znalem innych for wiec tam niestety nie zajrzałem :) Dzieki za link:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 a ja sobie odrysowuje na plexy co chce wyciac ... klade nato cos metalowego prostego ;] i tne szlifierka katowa poczym obrabiam papierem sciernym i wyhodzi bomba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja tam wycinałem wyrzynarka zadnych rewelacji.....przy wiekszej liczbie obrotów pleksa sie topiła... :( ale jak sie pomału bedzie cieło pużniej wystarszy dopieścic boki papierem ściernym i jest OK POZDRAWIAM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...