KUBA TM Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Mój komputer taki jak w opisie zasilany przez CHIEFTECA zachowuje się dziwnie :( czy to po OC czy nominalnie i tak mam ten sam problem :( Jak odpalę prime 95 i zrobię mu test to gdy uruchomię ponownie kompa to temu nie świeci się kontrolka (ta zielona) od zasilania :( Monitor nie załącza :( Muszę odłączyć zasilanie i podłączyć i jest ok . Próbowałem juz róznych sposobów :( Wiem jedno ze chipset u mnie się bardzo mocno grzeje :) Czy możecie mi coś poradzić zeby i nominalnie i po minimalnym oc komp zawsze bootował ?? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Hmmm niby balał ale od czegos trzeba zaczac . Zobacz czy masz chlodzenie docisniete dobrze , a moze przesadzasz z "drobnym" oc bo to nie to samo co athlony xp :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 jaka zielona kontrolka?? na plycie sa tylko 2 czerwone. i sprobuj wszystko docisnac i wyjmij i wluz kable od zasialcza do plyty glownej. a ja to nie pomoze to rozloz kompa na czesci i zloz jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 A moze tutaj zapytasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...