Revol Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam Mam zamiar kupić sobie odtwarzacz dyskmen CD/MP3 ale nie wiem po pierwsze jakie, nie mam zadnje wiedzy na ten temat...Co przy zakupie jest najwazniejsz a co jest mniej wazne...na co zwrocic uwage...znacie moze jakies strony na temat z ktorych mowglby dowiedziec sie waznych i potrzebnych rzeczy na temat dyskmenow CD/MP3? Tak wiec ja mam na pocztek pytanie: -Co to jest ten cyfrowy system antywstrząsowy Anti-shock ESP, i sam anti-shok co to jest?wazny on jest do czego sluzy im wiekszy czas to lepszy czy im mniejszy czas to jest lepiej Prosze o rady... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Nie poradzi nikt nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_e_t_r_o Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 po pierwsze wiekszosc dzisiejszych discmanow jest do siebie siebie podobne, postawowym minumum jest odsluga MP3, ja w swoim PHILIPS'ie mam tez WMA... jesli chodzi o czas anti shock to jest takie mechanizm ktory gdy Twoj discman jest poddawany wstrzasom dziala plynie ( podczas biegania ) 120s wystarczy w zupelnosci polecam MP3 iRiver iMP-450 Blue chromowana cienka obudowa odtwarzacza - zaledwie 16.7 mm grubości; obsługa wielu formatów plików muzycznych oprócz odtwarzania standardowych płyt CD-AUDIO: MP3, WMA i ASF; nowoczesny graficzny wyświetlacz 4-liniowy z podświetleniem na niebiesko; zasilacz z funkcją ładowania i rozładowywania; łatwa nawigacja po utworach i folderach na płytach; wiele funkcji dostępnych w prostym graficznym menu; firmware upgrade - ładowanie nowego oprogramowania, gwarancja nowoczesności na długo!; pełny antishock - 180sek dla CDAudio i 480sek dla MP3 (128kbps/44kHz); radio FM; odtwarza aż do 60 godzin na wewnętrznych i zewnętrznych bateriach; kolor niebieski albo cos z PHilips'a :) Nie kupuj z promocji, mowie to z czystej serdecznosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 iriver obsluguje tez ogg. Dla mnie bardzo duza zaleta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...