Skocz do zawartości
Revol

Dyskmen Cd/mp3 - O Co Chodzi ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupić sobie odtwarzacz dyskmen CD/MP3 ale nie wiem po pierwsze jakie, nie mam zadnje wiedzy na ten temat...Co przy zakupie jest najwazniejsz a co jest mniej wazne...na co zwrocic uwage...znacie moze jakies strony na temat z ktorych mowglby dowiedziec sie waznych i potrzebnych rzeczy na temat dyskmenow CD/MP3?

Tak wiec ja mam na pocztek pytanie:

-Co to jest ten cyfrowy system antywstrząsowy Anti-shock ESP, i sam anti-shok co to jest?wazny on jest do czego sluzy im wiekszy czas to lepszy czy im mniejszy czas to jest lepiej

Prosze o rady...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze wiekszosc dzisiejszych discmanow jest do siebie siebie podobne, postawowym minumum jest odsluga MP3, ja w swoim PHILIPS'ie mam tez WMA... jesli chodzi o czas anti shock to jest takie mechanizm ktory gdy Twoj discman jest poddawany wstrzasom dziala plynie ( podczas biegania ) 120s wystarczy w zupelnosci

polecam

MP3 iRiver iMP-450 Blue

chromowana cienka obudowa odtwarzacza - zaledwie 16.7 mm grubości; obsługa wielu formatów plików muzycznych oprócz odtwarzania standardowych płyt CD-AUDIO: MP3, WMA i ASF; nowoczesny graficzny wyświetlacz 4-liniowy z podświetleniem na niebiesko; zasilacz z funkcją ładowania i rozładowywania; łatwa nawigacja po utworach i folderach na płytach; wiele funkcji dostępnych w prostym graficznym menu; firmware upgrade - ładowanie nowego oprogramowania, gwarancja nowoczesności na długo!; pełny antishock - 180sek dla CDAudio i 480sek dla MP3 (128kbps/44kHz); radio FM; odtwarza aż do 60 godzin na wewnętrznych i zewnętrznych bateriach; kolor niebieski

albo cos z PHilips'a :)

Nie kupuj z promocji, mowie to z czystej serdecznosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi