stop1990 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Witam mam następujący problem: moj outlook dzialal dobrze; nagle sie popsul w ten sposob ze jak chce wyslac maila z zalacznikiem wiekszym niz 500 KB obojetnie z jakiego konta to wysyla sie taki plik np 1 MB kilka godzin a odbiorca tego pliku dostaje go w tym czasie co chwila na nowo czyli moj outlook wysyla plik ale nie zauwaza ze plik sie juz wyslal i wysyla go w kolko?? Dodam ze poczta jest na 100% dobrze skonfigurowana (z reszta mniejsze pliki wysyla ok) oraz ze wczesniej wszystko dzialalo ok. Z innego klienta poczty moge wysylac ok ale chce miec outlooka. Moze to wina SP2 ?? Robilem juz naprawianie outlooka z plyty instalacyjnej i nic:( Co to moze byc?? POMOCY !! :mur: Edytowane 19 Maja 2005 przez stop1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hmm :> outlook = ble moze firewall cos blokuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 no ale gdy wysylam chociazby z outlook express to jest ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No widze ze nikt nie ma pomyslu... p.s. A moze wiecie który z klientów poczty ma wbudowane urzadzenie zntyspamowe tak jak outlook 2003?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A moze to wina z calym Officem 2003 bo z Word'em tez mam problemy (jakie: patrz inne moje tematy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zainstalowalem nowy system xp sp2 na nowy dysk a potem office i juz wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...