soltys Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam, mam kilka pytan odnosnie tego programu: - czy przy update biosu trzeba zaznaczac DMI? - zawsze po flashu robic clear cmos? z gory dzieki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie trzeba zaznaczac DMI, w winflash'u masz juz opcje clear cmos zaznacz i tyle, powinno sie czyscic CMOS po wgraniu nowego biosu, ale jak tego nie zrobisz to nic zlego sie nie stanie, zawsze bedziesz to mogl zrobic pozniej zworka na plycie. http://www.ecsusa.com/downloads/winFlash.html PS. nie boisz sie wgrywac biosu pod windowsem? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja sie boje na każdej innej płycie niż abit, mimo wieeeelu flashy nic złego sie nie stało :] Epox padł mi 1 raz po flashu a dfi 2 razy i przy okazji spaliła sie kość hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Tak powino byc zaznaczone przy flashowaniu. Po restarcie wchodzisz do biosu i ustawiasz go wedlug wlasnych preferencji, F10 i gotowe. Ja na swoim DFI robilem to juz kilka(nascie) razy i zadnego problemu. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 dzieki dem, o to mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...