Tocki Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam. Lg Gsa 4163B czy NEC ND 3520A ? Ktore lepsze , ktore kupic :>? Czy maja Overburna ?:> Prosze krotko i zwiezle :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 tez mam ten sam dylemat :) i sam nie wiem co lepsze :?: ale z tego co wiem to LG pokazalo sie z bardzo dobrej strony, na niektorych stronach zachwalaja ta nagrywarke a takze wyjasniaja to opinie uzytkownikow w sklepie internetowym komputronik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam. Lg Gsa 4163B czy NEC ND 3520A ? Ktore lepsze , ktore kupic :>? Czy maja Overburna ?:> Prosze krotko i zwiezle :) Pozdr. 1323393[/snapback] Poszukaj dobrze bo te pytania były już stawiane. Mam NECa i jestem bardzo zadowolony ale i użytkownicy LG tez są zadowoleni więc wybierz która tańsza. Odwiedź cdrinfo znajdziesz tam wieeele odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Tańszy jest NEC, ale brak jakegokowiek opramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 yyy...czego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...