Rola Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Router do neostrady. Nie mogę się zdecydować, który wybrać. Chciałem zasięgnąć opini - możę ktoś ma doświadczenie z tymi modelami? Potrzebuje stabilny router - co bym nie musial go restartować co 30 minut. Dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja bym kupił: PENTAGRAM Cerberus ADSL. od niefdawna mam Neostradę, ale PENTAGRAM chodzi bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Router do neostrady. Nie mogę się zdecydować, który wybrać. Chciałem zasięgnąć opini - możę ktoś ma doświadczenie z tymi modelami? Potrzebuje stabilny router - co bym nie musial go restartować co 30 minut. Dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. 1323489[/snapback] usr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...