kuki321 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam wszystkich!! Mam małe pytanie, posiadam płytę asus a7v8x-x z procesorem Athlon 2500 Barton. Na mojej płycie wgrany jest bios 1003, chciałbym go zmienić jednak nie wiem czy grać 1013 czy może jakiś starszy? Czy bios można bezpiecznie wgrać programem Asus Update?? Z góry dziękuje za podpoweidź!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Ja mam rev12 i bez żadnych problemów, a co do 13 to słyszalem że jakieś są. Acha, co do wgrywania no problem, kilka sekund i po sprawie :D Edytowane 12 Marca 2005 przez S-I-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja polecam rev 10... późniejsze w moim przypadku były do kitu. Ale sprawdź inne może będą lepiej chodziły w Twoim kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...