fllanker Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 witam mam maly problem kupilem sobie nie dawno A1 mozdel 0090 i mam problem bo nei wiem zupelnie jakei stery do neigo zarzucic sciagalem te z creative strony ale zainstalwoalem drivery i update do eax 4.0 no i nie wiem jak dodac mixer i adioHQ bo puki co dzialaja mi tylko dwa glosniki przy probie instalacji adioohq i mixera wyskakuje komunikat ze nie mzoe znalezc wczesniejszej wersji no i nie wiem co robic nie ma jakiejs wiazki do a1 ze wszystkim odrazu ??? tak jak do live ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faster Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 http://pl.europe.creative.com/support/downloads/download.asp i drivery ostatni 13.50 mb to wystarczy ,umnie działa . wchodzisz do program files .creative i szukasz creative control panel :-| B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...