zwierz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam! Gdy wchodze w tryb awaryjny to gdy pokazyje mi sie okno logowania uzytkownika to za chwile robi mi sie restart kompa! Nawet gdy zdaze nacisnac na profil i juz widze pulpit to tez restart! Chce tam wjeswc bo musze usunac pozostałosci po sterownikach! Jest jeszcze jakas inna mozliwosc zeby to zrobic niz przez awaryjny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 jakie to sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 jakie to sterowniki? 1324715[/snapback] Stery to OMEGI 2.5.76 ale ten cleaner co w nich jest tez nie działa:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonsio Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam Mam podobny problem jak użytkownik zwierz.Mianowicie też nie mogę wejść do trybu awaryjnego :mur: Witam! Gdy wchodze w tryb awaryjny to gdy pokazyje mi sie okno logowania uzytkownika to za chwile robi mi sie restart kompa! Nawet gdy zdążę nacisnąć na profil i juz widze pulpit to tez restart!Bardzo proszę o pomoc(mam zainstalowany XP Pro SP 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a przywracanie systemu :>? a naprawa systemu z płyty win xp:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a przywracanie systemu 1531051[/snapback] Żeby uruchomić przywracanie trzeba uruchomić system(bardzo przydatna funkcja :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Pliki mozna sprobowac skasowac killbox'em: http://www.downloads.subratam.org/KillBox.zip z zaznaczona opcja delete on reboot i po resecie pliki powinny zniknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonsio Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Jak wybiorę tą opcje Delete on Reboot To on będzie usuwał przy starcie komputera i bez tego pliku wogóle się system nie uruchomi :) .Żadne przywracanie systemu sprawy nie rozwiąże ,a opcja naprawy systemu z płyty botującej też nie wchodzi w rachubę (gdyż właśnie po tej czynności mam problemy z wejściem do trybu awaryjnego :lol: ). A wejść do trybu awaryjnego muszę po to ,żeby podmienić plik "termsrv.dll" w folderze WINDOWS/system32/. Systemową ochronę plików mam na czas podmiany wyłączoną . Edytowane 5 Lipca 2005 przez leonsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Sgj yy to tak nie ma u mnie w win2k ;] jest ostatnia dobra konfiguracja :| ;]. Ale jeśli tak ;] hyh to proszę o skasowanie 1 części z wypowiedzi.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Naciskaj F5 przy wlanczaniu kompa i wejdzie. POZDRO p.s. A jak awaryjny nie dziala to chyba juz tylko pozostaje stary doooobry i poczciwy MS DOS... Najlepiej odpalic go z dyskietki startowej i komenda DELETE usunac to co chcesz Edytowane 5 Lipca 2005 przez obibok1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonsio Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Niestety F5 też nie pomaga,zaczynam się zastanawiać nad formatem(brakuje mi już koncepcji) //dodano Udało się poprzez narzędzie diagnostyczne MSConfig -Uruchamianie diagnostyczne :D Edytowane 5 Lipca 2005 przez leonsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...