szygum Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Witam ! Czy moglibyście podać jakiś ciekawy link gdzie znajdę testy twardzieli? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 www tomshardware.pl - masz tam testy dyskuw najnoszych serial ata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Dzięki, a może jest coś więcej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 czy o jakies konkretne HD ci chodzi?? czy tylko rozeznanie chcesz zrobic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szygum Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 potrzebuję trochę GB , zastanawiałem się nad Baracudą V ,WD Caviar serii JB (100-120GB) to czego oczekuję w odpowiedzi to sugestia podparta testami . Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 potrzebuję trochę GB , zastanawiałem się nad Baracudą V ,WD Caviar serii JB (100-120GB) to czego oczekuję w odpowiedzi to sugestia podparta testami . Pozdrawiam! Zerknij na http://www.tomshardware.pl/storage/01q4/011120/ oraz http://www.tomshardware.pl/storage/02q1/020305/ tam znajdziesz wyniki oraz recenzje testow nowych dyskow. Sam aktualnie posiadam WD 80GB JB i jestem bardzo zadowolony z jego pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 kolega ma 2 baracudy IV 80Gb i nie nazeka a szybkie i ciche jak zadne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...