raf33 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Man Mandreka 10.1 official, 3 cd (ngrane z obrazu plyty). Na poczatku powiem tak: nie butuje mi sie z cd1. No dobra poczytalem z cd 2 tez sie da wiec spoko wkladam cd2 po czym cd1 i zaczyna sie butowac a tu na ekranie wyskakuja mi jakies krzaczki ktore leca caly czas po ekranie!? co to znaczy? prosze o pomoc.Aha z cd1 jak butuje to mi sie komp resetuje :angry: Edytowane 12 Marca 2005 przez raf33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgholm Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Moze to wina sprzetu, np framebuffera. LILO sie uruchamia? czy wogole nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 zamienilem CDrw na zwylke CDrom i poszlo! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...