IamWeasel Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 WItam, mam karte jak w podpisie, wiem ze sa modele tej karty z samym radiatorem, ale mi dostal sie akurat egzemplarz z radiatorem i wiatraczkiem. Radiator rozni sie od tego z wersji pasywnych tym, ze jest w srodku pusty bo wsadzony jest do niego wiatrak (mam nadzieje ze wiecie o co chodzi, w kwiadratowym radiatorku jest okradla dziura, zeberka tylko na rogach, w dziurze wiatraczek). Sek w tym ze wiatraczek padl. Zamowie sobie na allegro w poniedzialek radiator zalmana na chipset od plyty glownej (taki zolty) i zaloze na karte, mam nadzieje ze to wystarczy zeby ja chlodzic pasywnie. Do tego czasu przy uzyciu riva tunera skrecilem jej rdzen z 275 do 140mhz. Myslicie ze z takim belowclockingiem wytrzyma na tym niepelnym radiatorku z dziura? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Mysle ze wytrzyma, nie masz zadnego wentylka który b chociaz dmuchał na karte? Ten zalman bedze wystarczał do chłodzenia pasywnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie mam nic ale palcem czuje ze nie grzejej sie mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 no to mozesz go narazie tak zostawic, ale zadbaj o jakis przewiew w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie mam nic ale palcem czuje ze nie grzejej sie mocno. 1323711[/snapback] Wytrzyma spokojnie!, nawet nie musiałeś ją tak okaleczać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 moja karta wytrzymywala na padnietym wiatraczku na standardowych zegarach :D teraz zalozylem 80mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...